查看: 1490|回復: 17

[原創] 灌水大戰列傳(第20回一灌水之王---現身)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
自從說到藍月成功在監獄走左出來後,他們4處流浪

有一天,一個久違左的人-bob:02: 出現在他們面前,bob:你們......竟然唔記得左有我,我要殺左你們

bob:死啦,必殺•無影之牙(由於他太耐未出埸,所以唔識大降神:09: )

灌水大俠一時呆左,俾bob的無影之牙打中,bob:再來,必殺•月刃狂流砍

灌水大俠全部訓哂在地動唔到,嘿嘿,bob:你們竟然唔記得我,死啦死啦死啦死啦死啦死啦死啦死啦死啦(他以經進入bob狂暴形態:27: )

依個時候有一個身披斗篷的神秘人:01: 現身,他用0.35秒的時間去到bob的身邊,神秒人:必殺•聖極•劍雷舞

bob依個可憐的人就此死左(我們幫他只出埸一陣就死默哀1秒啦:31: )

他掀開斗篷,神秘人:你們退步左呢~:18:

雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss::27: 你....你....你係..........傳說中天下無敵咩野都灌水但唔比人罵的灌水之王-----聖極王者----師公

聖極王者說::08: 哼~枉你們和我一樣得到左極限的力量,但竟然咁廢,唔配叫我做師公

突然,有一大班官兵來到,說::00: 你們幫犯人藍月走監,死啦!~!~!(頭先的大戰引起他們的注意)

聖極王者說::我沒有份,88:14:    官兵:同他們一起的人都要死!!!     聖極王者說::33: 咁沒有計啦,你們只好...................:16: 死

聖極王者用左0.9秒就KO左5千人:06: ,其他未死的人見到就立即閃

(待續)

:18: :18: :18:
要回貼既,有冇攪錯
回復

cccc貼:02:
回復

原帖由 calvinchan1993 於 2006-11-25 06:12 AM 發表
:18: :18: :18:
要回貼既,有冇攪錯

因為要慶祝第20回:17: ,下回唔會了:22:
回復

50回才慶祝嘛
- -"
回復

原帖由 ∼勁hot∼ 於 2006-11-25 06:21 AM 發表
50回才慶祝嘛
- -"

:02: 正到20回以經係好勁,50回時希望國度都唔知在唔在度:12:
回復

要回...可以呃post  啦
我點會唔回
回復

回比你lo~~~!!
回復

睇下你打咩都好=.=
回復

0.9果d係千分之1秒定??

自從說到藍月成功在監獄走左出來後,他們4處流浪

有一天,一個久違左的人-bob 出現在他們面前,bob:你們......竟然唔記得左有我,我要殺左你們

bob:死啦,必殺•無影之牙(由於他太耐未出埸,所以唔識大降神 )

灌水大俠一時呆左,俾bob的無影之牙打中,bob:再來,必殺•月刃狂流砍

灌水大俠全部訓哂在地動唔到,嘿嘿,bob:你們竟然唔記得我,死啦死啦死啦死啦死啦死啦死啦死啦死啦(他以經進入bob狂暴形態 )

依個時候有一個身披斗篷的神秘人 現身,他用0.35秒的時間去到bob的身邊,神秒人:必殺•聖極•劍雷舞

bob依個可憐的人就此死左(我們幫他只出埸一陣就死默哀1秒啦 )

他掀開斗篷,神秘人:你們退步左呢~

雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss: 你....你....你係..........傳說中天下無敵咩野都灌水但唔比人罵的灌水之王-----聖極王者----師公

聖極王者說: 哼~枉你們和我一樣得到左極限的力量,但竟然咁廢,唔配叫我做師公

突然,有一大班官兵來到,說: 你們幫犯人藍月走監,死啦!~!~!(頭先的大戰引起他們的注意)

聖極王者說::我沒有份,88    官兵:同他們一起的人都要死!!!     聖極王者說: 咁沒有計啦,你們只好................... 死

聖極王者用左0.9秒就KO左5千人 ,其他未死的人見到就立即閃
回復