查看: 1264|回復: 6

[短片] YouTuber出左 MV

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

唔個影片交流區去左邊,就在呢度開貼啦...雖然差左笨吧(BOMBA),但亦算齊人,達哥唔係YouTubeer,唔計啦

有時候感覺達哥真好似比他們排擠...上次司徒夾帶的婚禮都冇出現,不過此乃個人感覺。
雖然唔知咩黎, 不過幾好聽. (係咪好OUT?)
回復

冇話out唔out我身邊好多fd都冇睇,我開頭睇YouTubeer (伍公子)的打機系列,之後先慢慢踩入去睇埋其他YouTuber
回復

極神 發表於 2013-5-30 21:56
冇話out唔out我身邊好多fd都冇睇,我開頭睇YouTubeer (伍公子)的打機系列,之後先慢慢踩入去睇埋其 ...

果D網絡紅人除左LOU記真係冇乜邊個識.
回復

可能年齡關係,反而冇咩睇Lou記

回復

而加youtuber開始好悶
回復

Zluk 發表於 2013-6-7 14:58
而加youtuber開始好悶

少少la,好多都潛左...話希望高質素就減少出片量,但...有d幾個月都出唔到一條

冇辦法,他們出左名有人找他們代言/賣廣告,搞到拍YouTube片的時間就少左

質很重要,但希望至少一個月出一條都好好似司徒夾帶咁,都叫有質有量

回復