查看: 1524|回復: 11

[交流] 宣戰系統好令人失望~!~!

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
對宣戰系統超級失望~~!!個系統無咩用之外,又比d高lv既人(1轉,2轉)ko,
我上次掛一陣英,就俾2轉ko左,連我隻3都唔放過~~!!:16: 之後我問佢做咩宣我~?!我又唔識佢
點知佢係咁做奸笑既圖樣,實在太可惡~!!
我期望依個系統早d無左~!~!
打錯左,唔係3,係英
回復

原帖由 虎將神 於 2006-11-12 10:23 PM 發表
對宣戰系統超級失望~~!!個系統無咩用之外,又比d高lv既人(1轉,2轉)ko,
我上次掛一陣英,就俾2轉ko左,連我隻3都唔放過~~!!:16: 之後我問佢做咩宣我~?!我又唔識佢
點知佢係咁做奸笑既圖樣,實在太可惡~!!
我期望依 ...

我認為冇咩可能,云起條茂利邊有可能改呀??
回復

你玩邊個server架? 邊個宣你呀? 我過2日會online同d老友講88啦正式告別水滸,如果係九紋龍server既到時就幫你殺左佢啦。:28: 不過都無玩成2個月仲唔知殺唔殺到人啦,可能而家相對地好低lv都唔定啦。:11:
回復

我林沖ser架................
回復

我都覺得宣戰係好賤既系統,不過如果佢地自願開紅,我都會殺架:02:
回復

我玩九紋龍server架....昨日掛貝比人殺...
佢仲話唔小心開紅....之後打怪唔小心打到...
之後佢又話想同我pk~...先開紅...果條友叫~潔佬
我又唔夠lv同佢打...佢話咁x勁就開紅p返佢.....p鬼到咩..唉
心淡啦呢隻game.....
回復

係LO,我隻心孟就咁冇左:12: :12:
回復

係架,咁就可以等d人掛英就可以殺佢
回復

回復第 1 帖由 虎將神 所發的帖子

分分鐘開紅宣戰你們的是GM,因為只有這樣做,它們的sp egg,續命蛋才會好 ^^﹐這些都沒得投訴﹐鬼叫它們是GM
回復