查看: 983|回復: 9

比文人害死

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
勁勁勁無奈呀,team佢實死,成team人得佢一個文人,佢竟然走去睇電視唔睇血...我隻英死左,求救都冇用,好悲
得返3命.....死文人
你同你講左去睇tv叫隻英唔好打呀嘛....
文人都係人=.=
你掛英可以去睇tv佢就冇得睇...
好似有d唔公平.......
回復

我冇掛英

原帖由 199911 於 2006/11/11 09:29 PM 發表
你同你講左去睇tv叫隻英唔好打呀嘛....
文人都係人=.=
你掛英可以去睇tv佢就冇得睇...
好似有d唔公平.......

我冇掛英,我幫緊隻英打架,其他人我唔知,但係我打水晶怪我隻英唔夠打,呢點我一早講左啦,我幫隻英打,我都講左,我冇睇電視喎,我real-time羅條命搏架。如 果我唔幫隻英打,成team人得兩個人打經,D細o既何來up  得咁快呀,我幫緊大家快d up lv咋。

以後我唔打坐o係度乜都唔做囉,咁掉返轉邊度有人會team我?我唔會咁冇貢獻o既

回復

你咁講好像個個文人都係咁

你咁講好像個個文人都係咁  雖然人地叫我+hp個時我都會掛  但係我從來冇搞到人死英
回復

有e d咁ge人係度怪不得人人當文人是草
回復

唉……唯有講……生死有命啦...但係我因此要用點數買補命丹呀

個市價太貴,冇錢,我而家破左真財啦
回復

係得你自己睇到自己隻英血既,個文人點睇你隻英血啊?好奇怪,你如果見自己隻英開始無血就應該叫文人補血,佢唔補既話你自己就應該收英先無理由睇住自己隻英死架。 :09:
回復

你密佢咪得囉,叫佢加番隻英血,佢一定聽到密佢d聲啦,除非佢冇開聲
回復

我出哂聲佢掛住睇電視聽唔倒,我又走唔切.....好慘
回復

=w=巧多文人都係咁la
回復