查看: 1978|回復: 21

1件無奈ge事

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

果隻陳翹又偷經又搶怪仲話"我中2呀"
無聊到死
係度講咩"你得到了:希望武神"
左住晒
大家千其5好組他呀!!!!
我見鍋打鍋佢!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我第1個舉腳贊成~~~~~~~
回復

:16: 其他人死哂,希望武神坐低唔打的:09:
回復

引怪入去=.=有D冇死有D死左
回復

我話你得到:陳翹首級= =
回復

佢咁賤格架!!講粗口鬧佢啦!!:16: !仲有響公頻唱佢!!!:02:
不過板主你有樣野蠢左,就係你學左雷擊同寒冰依兩招:14:
學黎做乜,rubbish到死:18: :18:
回復

回復第 6 帖由 lkw199286 所發的帖子

你講咩:16: 講我大大:16:
回復

回復第 6 帖由 lkw199286 所發的帖子

好有用架寒冰^_^
冰住再打,我59lv自己打大草啦^_^
回復

原帖由 夫子 於 2006-11-12 21:05 發表
我話你得到:陳翹首級= =

我都話你得到:夫子首級:00:
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2006-11-10 10:22 PM 發表

果隻陳翹又偷經又搶怪仲話"我中2呀"
無聊到死
係度講咩"你得到了:希望武神"
左住晒
大家千其5好組他 ...

''bie na me shuai la'' give some chance people la
But the monster is he lure in or he KS then cant give chance:16: :20: :16:
回復