查看: 832|回復: 7

[原創] 今日我好傷呀

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
:12: :12: :12: :12: 今日我好傷呀,唔小心精爆左隻齊天手鍊同埋天背,又唔小心賣埋個竹籮,要用返120m黎買返天使背,仲要用點數買返個竹籮,好傷呀:12: :12: :12: :12: :12: 而家成副身家得返幾萬咋,好慘
5好愁la..幾萬算多錢ka la...:02:
想當年,我窮到去左東京冇錢返滄州~:12:
要靠朋友比錢我ar:12: 有朋友真係好:13:

運低就5好自己精野啦~比D錢搵幫你精好過啦~:17:
再多錢都多5過買一個新既:04:
回復

原帖由 凰雷 於 2006/11/9 10:37 PM 發表
5好愁la..幾萬算多錢ka la...:02:
想當年,我窮到去左東京冇錢返滄州~:12:
要靠朋友比錢我ar:12: 有朋友真係好:13:

運低就5好自己精野啦~比D錢搵幫你精好過啦~:17:
再多錢都多5過買一個新既:04:

唉........算啦,都要等我再遇倒隻正野先
回復

1lv裝(未轉)用低精精5..中精精6..高精就爆左:19: =.=
回復

hehe,our malaysia server can use point to change back the item:01:
dun know u all hong kong server there can or cannot:04:

Just 100point then can change back 1 item (Malaysia Server)
Your server me dun know:06: :11:
Wish you there got this system:02: then can get back all item:05:
When take back then Gong Xi Gong Xi you o....:05: :21:
回復

我都try過啦
精爆左林頭同護身符
回復

車,無左咁小錢就post上黎,我比人昆左11lv全命鏡公+天哭都當無事啦!!
反正好快可以買番:18: :20:,你地咪好彩囉,蝕咁小!!
回復

原帖由 劉仔~~ 於 2006-11-14 11:34 PM 發表
1lv裝(未轉)用低精精5..中精精6..高精就爆左:19: =.=
低精精5同埋中精精6係唔係100%成功架:10:

你所講的野只係for未轉裝?
咁1轉同2轉裝點計:10:
回復