查看: 764|回復: 8

[問題] 字首運裝最高有幾多運

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
字首裝運氣lv5,最高可以比正常加幾多運?
我有隻齊天少卿琉璃手鍊,精6,而家+運 124
算高定低?咩lv先會有運 +124?
仲有,如果我放英,我自己唔打,D運隻英會唔會受影響,例如隻英打怪會唔會容易出正野
字首既話,裝備越高lv,加得越多ka~
比如話,我既lv5玉帝披風+3魔攻:16:
lv116既毀天披風已經+1XX 啦:07:

挂英D運都會影響出既裝:17:
回復

原帖由 凰雷 於 2006/11/9 10:45 PM 發表
字首既話,裝備越高lv,加得越多ka~
比如話,我既lv5玉帝披風+3魔攻:16:
lv116既毀天披風已經+1XX 啦:07:

挂英D運都會影響出既裝:17:
好不幸,我今日終於精爆左隻手鍊.....冇齊天得 46運,有齊天就 124
回復

你又再一次精爆野la....:02:
回復

原帖由 凰雷 於 2006/11/10 04:40 AM 發表
你又再一次精爆野la....:02:

唔係……同一件事
回復

咁低lv,就算比你有6lv字首都無用
運裝我諗最低都要1轉21lv以上先開始有用(低過果d+太小運,對你幫助唔大)
1轉九格有字既運裝,+既就有3000運以上,咁先有用
唔係+果幾百運我覺得無用
回復

原帖由 lkw199286 於 2006/11/12 07:12 PM 發表
咁低lv,就算比你有6lv字首都無用
運裝我諗最低都要1轉21lv以上先開始有用(低過果d+太小運,對你幫助唔大)
1轉九格有字既運裝,+既就有3000運以上,咁先有用
唔係+果幾百運我覺得無用

WA! 原來以勁到有千位數運咁多
回復

need 1200+++ sin can 精6 100% ga
回復

yaya~eq lv high then ur lucky will be more~

My fren at malaysia server(shi jin server) he make full set lucky eq~he got 12K lucky ar
回復