樓主: Tenny

[閒聊] 香港林沖伺服器吹水區

蕭陽我就見過:104; 楊蕭就無
回復

回復 #751 andyyeung0927 的帖子

之前極神拎黎整估蕭楊

今日幫人假結 又冇收$:97;
等隻金鋼25級 進行5個ac收費假結:96;
回復

回復 #752 hoyin2121 的帖子

你d錢原來就係咁黎:100;
回復

大家好, 以下係我們幫的總舵主一番係其他討論區既說話! 因我所知, 這討論區也有部份香港林沖伺服器玩家, 所以也想在這裡再轉達!!

請本伺服的各玩家注意

原帖由 艾奧尼 於 2007-8-25 04:22 發表

我以怡紅院大當身份向"惡人谷"宣戰!!!

各幫友如見"惡人谷幫員"不論在什麼地方 開紅 開黃 開紫

一律照殺 唔需要再問

還有【林沖】ser 所有各幫派和朋友請留意

希望你地與"惡人谷"斷絕一切任何關系(包括升lv)

否則等同與我地 怡紅院 天嵐 天楓 天悅 天殤 宣戰 !!!

"明日之後"(惡人谷大當) 你所做過的事自已心知

你可以連你相識兩年的朋友都呃 我諗你已經對這game冇乜野可以留戀了

ps 請各幫員注意!!! 請小心你地一切重要財物

如要一定要借給其他人 請用電聯或用主ac作交易

切勿用分身ac作交易!否則後果自負!  
回復

-  -lv都冇得升咁絕
回復

琴日打青蛇,果1千m死經清曬,仲升左一大lv:92;
回復

回復 #756 一人 的帖子

你就好 我都冇乜人組= =
回復

回復 #753 andyyeung0927 的帖子

no啦 我之前幫人假結都係幫fd 1$都冇收過
回復

http://www.tennyy.com/bbs/viewthread.php?tid=8571&highlight=

楊蕭都未聽過:99; 個時一開時客死蕭楊
回復

你個ser冇人吹水so走左黎 ?
回復