查看: 1192|回復: 2

申請文人區版主

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
伺服:林沖
姓名:蕭楊
職業:秀才
申請版區:書生系
自我評價:我見好多新手都玩文人,又5識加點.我玩左呢個ac差幾日就1年,對文人ge升級策略都頗為熟悉.而且,我見好多其他職系ge人都勞役我地文人,忽視左我地ge感受,所以我希望能為書生系爭1口氣,同時亦希望能幫助有需要ge新手.另外,我來到希望國度已經半年,1直都碌碌無為,而距離希望消失的時間也越來越近,所以我希望自己能略盡棉力,為希望國度增加1點最後ge希望.....橫眉冷對千夫指,俯首甘為儒子牛.T^T望tenny哥3思.......我會盡力而為,為書生系創造1個美好ge明天.

P.S.活動專區可以找個人加下我分嗎?

回復第 1 帖由 聽•雨•軒boss 所發的帖子

做了版主反而會增加你讀書既負擔, 你都是用心讀書吧!

其實你既情況都是同 waichiu 一樣. (從未幫過人解答問題).

試問我怎可放心交給你們呀.
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2006-11-5 12:33 PM 發表
伺服:林沖
姓名:蕭楊
職業:秀才
申請版區:書生系
自我評價:我見好多新手都玩文人,又5識扒V來越近,所以我希望自己能略盡棉力,為希望國度增加1點最後ge希望.....橫眉冷對千夫指,俯首甘為儒子牛.T^T ...

其實做左版主之後接種而好的工作是十分沉重及需花好多時間,例如:要幫人解答問題,要管理版區等等..要做版主之前真係要三思啊,非三言兩語的那麼簡單..(本人在其他的論壇做過版主,真係有d吃不消,成日要找尋資料update等等,可能係我工作能力低).

PS:分數是否那麼重要嗎,分數不等如妳在論壇的地位或價值.

回復