查看: 799|回復: 7

[交流] 對水滸server已經冇信心-日日死 =.=

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我玩九紋龍server,近一個月開始不停有斷線發生,
現在日日有,4-5次都有,連私服都不如 :18:
雲起係咪想我地自動唔玩呀:06:

斷線多在 維護後, 3:00pm, 9:00pm 發生 :11:

斷都算la, 次次死人死英, 係咪有心ga :16:

昨日到而家, 我已經死左6-7次, 英雄死了3命, 元氣元egg就不用問了 :12:

真係唔知個咩server, 係咪比人hack左, 成日出事. :01:

唔知其他server,玩家 係同我一樣可憐嗎? :30:
可憐我仲可憐亞你都有得玩我玩都玩唔到亞!可憐....你我都係:12:
回復

武ser:06:  too la cut死左我個英:12:
回復

雲起話係更新檔出問題而並非server出事喎,睇下呎2個通知就知啦。咁都得......:11:

http://sf.runup.com.hk/news_details.php?id=466
http://sf.runup.com.hk/news_details.php?id=469

11/3 手動更新檔下載

POST TIME: 2006-11-03 18: 13 : 17   

請各玩家留意,如無法進行自動更新進入遊戲,請下載並安裝手動更新檔即可成功進入遊戲。

手動更新檔下載點

手動更新檔安裝方法:
1) 將更新檔解壓縮後取得pserv.log檔案。
2) 將pserv.log檔案覆制到安裝目錄之中,並將原有的pserv.log檔案覆蓋。
(預設安裝目錄為C: => Program Files => Runup => 水滸歷險 Online)

感謝各玩家對水滸歷險的支持,祝各位遊戲愉快!
回復

極度贊成,e家搞到我無曬元氣,浪費元氣蛋呀。:16:
回復

"安裝目錄"係邊至得架=.=....
快D教下我啦...
回復

我一日食左2隻元氣蛋
掛掛下英突然斷線:16: :16:
第一次我都算LA
第二,三次我都算
但係第N次後,嬲到我面都紅哂,食左我2隻元氣彈:08: :16: :20:
回復

我升升下lv係咁cut!!!

:08: 係咁死人 好彩打我個英1-200hp姐吾係係咁英命lo!!!!
回復