查看: 1314|回復: 11

[問題] 英d能力值

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我想問why我的英雄名冊上show我只英係1650防但係打見妖扣成百幾2百~
我see左 希望國度 d怪的資料佢話貝妖1600攻咋喎~禁唔係招我英1hp咋咩~
教教我a:30: :30:
我都是,cow 7xx攻,我的白仔900防,不可能cow 扣英成46hp!!!!!!!
回復

係咁嫁,你1000攻打個1000防既人都係扣幾多
回復

係咁嫁啦,雲起啲設定係咁怪嫁啦!!
回復

貝妖
need 2700+def sin -1 ga ja=.="""
回復

回復第 1 帖由 肥蛇1 所發的帖子

咩叫見妖:27: :27:
回復

原帖由 abc030626548 於 2006-11-4 01:50 AM 發表
貝妖
need 2700+def sin -1 ga ja=.="""

:11: 唔係喎d一轉話英27xx防c龜扣佢1咋
回復

唔出奇既,我1轉67既物防有8200但打關西道都俾得6800物攻虛空既扣成4百血,打6400物攻既關西蟻都扣百幾血。因為個數值係講緊靜態時既數據,但怪打緊你既時候係動態,高lv既怪移動速度高d所以會產生比靜態數值更大既物攻。所以高lv時已經唔可以掛英就係呢個原因。

而且雲起可能根本就想玩家唔敢掛英,所以set高晒d怪物既攻擊力。因為高lv基本上無人敢向你宣戰啦。

評分

參與人數 1威望 +4 收起 理由
Tenny + 4 你的發言非常精彩,請再接再厲!

查看全部評分

回復

我同意你的講法:17: :17:
回復

回復第 8 帖由 玉樹臨風 所發的帖子

Totally agree with you:05:
回復