樓主: 玉樹臨風

[交流] 有無人打到青銅傳說石以上的石

關閉 [複製鏈接]
有個問題,同一隻boss可以打幾多次,邊得你咁多boss俾你打白同金石呀
回復

原帖由 genki_matsu 於 2006-11-3 04:47 PM 發表
2晚打左100粒青石, 其他2種1粒都打唔到:30:

你好勁啊!兩晚打可以打100粒青石哦!你在哪?打的?:36:
回復

青石好易打姐

原帖由 calciver87 於 2007/1/29 01:44 PM 發表

你好勁啊!兩晚打可以打100粒青石哦!你在哪?打的?:36:

青石好易打姐,放出去都冇人收呀,打咩都有,我試過五分鐘我都打倒2-3粒,你用高運囉,出石率高d,我打埋打埋幾百粒都放俾npc算數,自己又冇咁多英同替身,要錢好過要石,得閒就放幾百粒,每舊6xx,放100都有6m啦,之前arm arm出轉生係統果時,我成日打倒,果時一粒公價24444,賣十粒都有廿幾m呀,賣30粒大馬serv就已經買倒隻英啦,而家個game修正價錢,搞到我窮哂,咩都買唔倒。
回復

我打白虎 打了100只 都没有的。。。???
回復

2晚打左50粒青石, 其他2種1粒都打唔到
回復

原帖由 hlchan78 於 2007/2/11 04:42 AM 發表
我打白虎 打了100只 都没有的。。。???

打番普通怪囉 勁出
回復

白銀傳說石,黃金傳說石
回復

我都末打個有 好似話要打BOS 先有@@:32:
回復

成日都話打boss先有>”<最緊要係邊d boss 幅王�鬼王先∼∼:06: :06: :06:
回復

原帖由 牛奶乂魂乂!! 於 2007/3/11 10:40 PM 發表
成日都話打boss先有>”<最緊要係邊d boss 幅王�鬼王先∼∼:06: :06: :06:

聽人話蝠王都有,金石
回復