查看: 1751|回復: 26

[原創] >校運會<

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
11月1~3係我地學校ge校運會^_^
1號朝早番到去.....要去運動場....
去到之後5係好熟d地方...就叫炎山200&咒靈師帶我去...
我就請佢地飲野....係度chess....
跟住番到觀眾席....無名秀才係度跑200公尺初賽..
我地就係度看.....順便同最後之勝利,圖氣守護星吹下水...
下午炎山200拿薯片比我地食...班友仔蜂擁而上搶晒...
2日.....
朝早有男子60公尺決賽..
隻炎山200話坐甘高看無feel,1定要落場看...
跟住我同無名秀才有落去同佢1齊晒太陽..好寫意...
看完就去買野食....
點知比班兄弟搶晒...
下午我有接力賽...
...中午我係度閉目養神,夜魔俠油炸鬼係度玩我d頭髮...
我即刻請佢食不協....搞到佢:06:
佢就同我say sorry,又比死亡筆記我看...
跟住車路士又派糖,班友1字記之曰:搶!
...
3日....
無名秀才好開心,因為佢應承我照顧我3日,佢就快完成任務.=0=
然後我有400公尺接力....
班兄弟就個個盯住我....
跑完之後我又去買野食...
點知都係比人搶左= =
跟住閉幕典禮,全體肅立,最後之勝利仲食緊雪糕=0=
然後...我地就搭車番來啦!^_^
累死我啊>_<

無名秀才係度跑200公尺初賽<==有冇過?:01:
回復

回復第 2 帖由 凰雷 所發的帖子

衰左啦(好似係)............哈哈
....移動速度太慢=.=
回復

回復第 3 帖由 聽•雨•軒boss 所發的帖子

我拷!我過唔到又點呀??我跑200公尺34秒係咪唔得呀?起碼我接力都有銅牌呀!!(雖然我起步慢左,但係最後都追番)吹咩??
回復

y你地學校甘多人play水滸?我d同學話水滸好白x同xb
吾識寫d x教下我:10:
回復

回復第 5 帖由 夫子 所發的帖子

x=痴and低,佢地話水滸係白痴係因為佢地低能:01:
回復

回復第 6 帖由 gap蕭 所發的帖子

你連自己聽朝要叫我起身都5知就係你無能.
回復

回復第 5 帖由 夫子 所發的帖子

我地級...最起碼20個人玩....無名秀才數比佢聽.
回復

回復第 8 帖由 聽•雨•軒boss 所發的帖子

你唔自己數???????????
回復

無名秀才一定係係跑接力之前蓄完錢買左套速裝~:17:
回復