樓主: 雲之刺客

[原創] 有冇人在學校成日比人欺凌(小/中學生請入)

回復 #30 22782470 的帖子

果次做咩???我...都好少俾人蝦
回復

有冇人在學校成日比人欺凌(小/中學生請入)

:66: 我成日比人欺凌:54: 但自從我加入黑幫厚﹐他們不敢欺負我了(我沒做壞事)
:54: 在學校誰敢欺負我﹐打我﹐放學后欺負我打我的人會被人教訓(被打一頓)
:54: 現在很多人都怕我了!!!!哈哈哈!!!!
回復

回復 #31 愛神-箭 的帖子

:11: 中一果時同佢的鎖胃ga隻抽-  -
之後咩都無做過佢輸左lo
諗起果日同金年ga果日都選左做級草 @@"
回復

原帖由 wendy6 於 2007-5-6 04:18 AM 發表
:66: 我成日比人欺凌:54: 但自從我加入黑幫厚﹐他們不敢欺負我了(我沒做壞事)
:54: 在學校誰敢欺負我﹐打我﹐放學后欺負我打我的人會被人教訓(被打一頓)
:54: 現在很多人都怕我了!!!!哈哈哈!!!!

加入黑幫會俾人拉:85:
回復

我個間學校無三合會(黑幫)
天下太平(好悶)
回復

回復 #35 ms268el8 的帖子

咁你搞番個好唔好:104:

天下太平都唔好...唔通你想日日都比人打先開心咩:96:
回復

我地成班同學都好和睦...
回復

回復 #10 鉛筆仔仔 的帖子

咁你個校長幾多歲
回復

回復 #19 雲之刺客 的帖子

欺凌返佢a.a"  叫d同學一齊搞掂佢   齊心就是力量
回復

原帖由 貓骨喵 於 2007-8-5 08:24 PM 發表
欺凌返佢a.a"  叫d同學一齊搞掂佢   齊心就是力量

隻抽才是王道
回復