查看: 647|回復: 5

[問題] help!!

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我想問下打咩賺$最快.....我而家64lv用僧
原帖由 小5 於 2006/11/2 05:59 PM 發表
我想問下打咩賺$最快.....我而家64lv用僧

去打虎皮(50塊)=3000,可重複做o既任務,執埋D裝拿去賣,得唔得?賣哂D青銅石啦

唔知呀,以我有限o既lv,我淨係知咁咋,我得 lv 42
回復

你可以去打甲碎.....但係要到千里林先可以做到= =
但係10個甲碎就可以有$5000(仲可以重複解)
對於新手黎講係個唔錯既賺$方便
但係好易俾人打死 ==
一係就勁打裝出黎賣...順便可以升lv
但係我覺得低lv打裝賺$唔係好好
因為賺得唔多(每件裝得幾百)
回復

原帖由 小璋 於 2006/11/2 11:41 PM 發表
你可以去打甲碎.....但係要到千里林先可以做到= =
但係10個甲碎就可以有$5000(仲可以重複解)
對於新手黎講係個唔錯既賺$方便
但係好易俾人打死 ==
一係就勁打裝出黎賣...順便可以升lv
但係我覺得低lv打裝賺 ...

甲碎?獨龍山有大把
千里林有呢個任,但係要去返獨龍山打,係咪咁呀?因為我仲未去過千里林,唔清楚
回復

低lv打甲碎,:04:
高lv打裝賣。。:13:
回復

我認為打怪升/組人拉/引/爆.........我偷經嫁:28:
回復