查看: 1223|回復: 10

[交流] 我比佢激到心臟病(i hpoe 我冇 post錯位)

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
佢叫高彥~:18: :16: 佢2幾lv走來大草 樹台用技打1只怪之後我地爆果時佢走過來~同搶怪一樣~最嬲ge係佢唔腳踏實地去自己 up仲話白沙好小經喎~佢禁說姐係冇肉左新手低lv場啦~我好激氣~狂引d主動怪去k佢~佢又不斷重生~你知啦~新手好小死經~佢仲係度串我地:16: :20: :03: 真係比佢激到心臟病:18:
大家話點好呢~~~(林沖ser)
你真係post 錯區,你應該post 去黑名單專區..............
回復

哦~我知邊個,....
回復

邊個咁無聊

邊個咁無聊................
回復

而家d人係咁架啦
自己低lv唔去打
40幾lv仲要係大草話自己拉經
吸經就有佢地份:16:

插佢個陣
又話要找老公/老婆黎踩場
攪到成日打怪都有麻煩:16:
回復

原帖由 magic 於 2006/11/2 11:12 PM 發表
而家d人係咁架啦
自己低lv唔去打
40幾lv仲要係大草話自己拉經
吸經就有佢地份:16:

插佢個陣
又話要找老公/老婆黎踩場
攪到成日打怪都有麻煩:16:

我反而係見有人O係你組緊時郁緊時過黎搶怪打,而果d人係好高 LV架,行過少少都有同樣O既怪打,佢地偏偏O係你面前打野執野,分明搶飯食:16:
回復

呢d係九紋龍史進server入面叫"偷經",你可以係公頻話佢架。:18:
佢如果真係咁叻咪叫佢係佢老公個場拉經啦,駛咩偷經喎。偷得經都多數無人組佢啦。不過偷經d人係人都怕佢啦, 點會組佢。:01:
回復

係9紋龍ser
有1個人叫 "sm人士"
佢偷我個組D經...
(佢事前仲問我偷5偷得..勁無奈)
跟住我地成組轉名(全部轉哂做2轉幾)
佢都5肯走..就係公頻話佢la
"下次見到佢掛英,,佢死定"等字眼................

記住小心 "sm人士"
回復

而家d人好衰嫁~冇經都過來搶
= =:16: :18:

回復

回復第 1 帖由 肥蛇1 所發的帖子

2x lv= =
打佢啦
水滸入面打得就係道理!
要5要我幫你?
我都係林ser架.
回復