查看: 2144|回復: 12

[原創] To:悠fun 垃圾伺服器

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
垃圾的悠fun團隊:
                               既然你們派人來跟為難我們。 我們也不客氣地破壞你的server
老實說 你們真的很垃圾 是廢柴跟超廢柴的混合體。 再者 你一二再再二三的抵毀
我們的合伙人。 所以我們最愛ser仝人決定正式的向你們宣戰。本人會用彈人bug封鎖
你們的主城。

By最愛水滸GM團隊 (十年筆下絕無假話)
在下是前包先生伺服器GM 十年

認真講句~假如我真係 悠FUN口中 所講既果種 不負責任既GM
為什麼 前包服GM 會信任我 同我合伙呢?
不要忘了~你封閉MYSQL既技術  都是我們悠閒的人員和你一起研究
既然我我們會懂得研究  自然也懂得破解~
你一二再再而三的  挑釁我的底線   告訴你容忍都有個限度
悠閒 和最愛  2個團隊 將不惜一切代價  向悠FUN團隊  宣戰
特此聲明
任何玩家 不要在悠FUN  浪費時間了
回復

最好是玩正服吧~~~XD因为够正啊!
回復

致1樓同2樓:

如果有人身攻擊既成份, 我會刪貼貼處理甚至禁言.

因為這裡只是討論私服制作, 成品交流, 並不是大家互相評激對方的地方.

如果大家有冤無路訴, 請移玉步至對方的論壇.

請大家體諒!!
回復

Tenny 發表於 2012-1-9 04:22 PM
致1樓同2樓:

如果有人身攻擊既成份, 我會刪貼貼處理甚至禁言.

讲得有道理!
回復

其實你地咪自認左用bug lo 咩叫抵毀先
仲有我唔係悠fun d人  d言論係因為玩過你(d)服好多次的感受
回復

無錯我係用BUG
正正就係因為我識晒所有bug 所以我先可以搞到包服冇任何一個BUG
+上 包服只係我地最愛水滸ge基礎 (我一早打算開最愛 只不過係未林到賺錢多過熱血GE野 .先出住包服 亂撞一d熱血冇GE野)
仲有 你話我不負責任 . 我之前開SER出黎比人玩 . 我唔洗電費? 唔洗番工番學? 我考試都去搞出邪玄副本. E D叫不負責任的話 我無野講.
回復

我係悠FUN 叫良心有愧 人人都知我係bug王 專彈人 bug毛
回復

只能說怨怨相報何時了~
你用BUG搞到人地個SERVER開唔成
同當初小雨搞水滸搞到迷茫有分別咩?
相信架私服既人最痛恨都系一D玩BUG既人吧
既然有能力封到個BUG既 應深明BUG既利害之處吧
點解仲要利用BUG去攻擊人?

加上呢到系分享同交流技術既私服討論
當有人問一D呢到教學無既野既時候
唔知邊D人又一味講叫人自己搵,唔分享下?
回復

英式紅茶 發表於 2012-1-9 09:41 PM
只能說怨怨相報何時了~
你用BUG搞到人地個SERVER開唔成
同當初小雨搞水滸搞到迷茫有分別咩?

我只是不滿該服GM
說我是一位不負責任的GM
我曾經為大家工作至深夜 差不多天光 先休息
到了9點多  又回到線上工作了
我要是不負責任的  大可把伺服器開啟了
就可以去休息~
為什麼我自己還要在未來2星期內自己付錢  辛辛苦苦的  訂購專業的機房
更換更好的線路呢?
還說我經常不在線?  全服的人都知道  我既要上班  也要上學  我今年中五
呢段時間係比較忙  但我唔出現  唔代表我無為個伺服器做事!!!
回復