樓主: 熱愛水滸

最愛水滸 為打做最完美水滸

關閉 [複製鏈接]

你話大東 十年 彈人 你有冇証據 無既話唔好係到講廢話  免費服係咁快汁嫁啦 你咪唔好玩囉   又要玩免費服又要嘈 咁叻放10萬蚊玩熱血囉 幾年都唔會汁阿
回復

loving93 發表於 2012-1-8 07:42 PM
快滴开来见我啦==月尾难等~现在月头

太多東西推出了  我們還出高唐 所以時間鬆一點比較好
回復

其實我就唔係同你講信唔信你既事la,但你又唔係佢地係又點知人地無做同諗緊咩,純個人經歷啫,洗唔洗下下講証據啊你咪唔好信講88 lo,唔好9唔塔7,開服最緊要真係錢咩睇下有無心啫,免費服咁快汁係代表果gm不負責任啫,呢種gm又開服仲要收費何想言知.........純提醒,
回復

你揾一個有講自己要汁服既gm   我玩咁多服汁左五講聲大把  咁次人地開收費明係想長啦 五洗我話你知點解阿 講埋啲無證據既野就到屈人   個服好五好要到你講 ? 個post五係比你講好五好玩  你根本咩都五知  五好再回啦你
回復

你ac咁新  講野自然無料到 你估有人信你咩?

回復

打橫黎講,服汁左唔講唔係不負責任咩無左個腦就去揾下先啦汁左唔講係都知衰啊會唔會有人又開又汁得把口咁??咩都你諗晒佢啦你話長就長無撚腦,gm想汁就汁架啦睇下有無心架啫,有腦都知我決定唔到人地信唔信啦笑料王
回復

個AC咁新 一睇就知搞事啦 又話唔回 到頭來又要嬲又要回   你咁傻仔笑點咁低正常既 唔好回啦 你開個POST 嘈啦
回復

你咁叻 開一個服黎啦 記著成世都唔好汁波  唔好回波  你講過話唔回嫁  回左姐係無信用  不負責任
回復

你咪撚on9 la又講d 9唔搭7既野 我睇唔順眼開ac提醒人叫攪事,你呢d傻仔想玩咪玩 lo 你又知我叻定你傻仔咋,腦都無學人串
回復

呵呵  正係識講D GM 不負責任話汁就汁  你自己呢 又話唔回  到頭來又要嬲又要回  咁易就試到你  你對自己講野不負責任既人 咁請問你 你有咩資格話人?  如果你覺得講埋D人身攻擊既野同粗口 覺得自己好串 好威既話 OK 你嬴晒
回復