查看: 1339|回復: 11

[交流] 英雄升級後的數值

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
一點小分享 ... ^^

12等
生命值 25175 魔法值3416 物理攻擊力11524 物理防禦力12684 魔法攻擊力2536 魔法防禦力2228 迴避1630 命中1812

13等
生命值26108 魔法值3543 物理攻擊力11950 物理防禦力13153 魔法攻擊力2630 魔法防禦力2311 迴避1691 命中1879

14等
生命值27040 魔法值3669 物理攻擊力12376 物理防禦力13622 魔法攻擊力2724 魔法防禦力2393 迴避1751 命中1946

改左地址 再加d文字 真係再看唔到圖 就看字拉 @@"
(我編輯時 明明見到圖架 = =a)

睇唔到d圖,可以用文字表達嗎?:05:
回復

想問下……虹寶寶 個史進防禦指數係幾多,同埋當時幾lv..@@?
回復

啲數值好高!!!!
回復

回復第 3 帖由 凰雷 所發的帖子

加左皮甲 係700
當時我218lv
回復

我都想2轉:02:
努力中:03:
回復

無估錯隻青史當時打5台山頂應該都仲會扣幾百血。真係要快d出寵物育成系統先ok啦,唔係升lv時就真係死英當飯食。:12:

回復

原帖由 玉樹臨風 於 2006-11-3 11:08 AM 發表
無估錯隻青史當時打5台山頂應該都仲會扣幾百血。真係要快d出寵物育成系統先ok啦,唔係升lv時就真係死英當飯食。:12:

錯拉 當時我係壓lv係5台帶人升lv 隻青史打冰熊同幽魂淨係扣1滴血 :01:
218係5台 y50 x-50帶人升好快呀:05:
回復

原帖由 虹寶寶 於 2006-11-3 01:42 PM 發表

錯拉 當時我係壓lv係5台帶人升lv 隻青史打冰熊同幽魂淨係扣1滴血 :01:
218係5台 y50 x-50帶人升好快呀:05:

哦, 2轉18lv唔打5台5f口打極地劍士叫人引埋冰熊既? 青史係堅d既。我都期待轉生隻史同沖再升返到14lv。:01:
回復

高lv真係高lv$又多英又多我地d新手........@@
回復