返回列表 發新帖
樓主: Rayc

[閒聊] 7仔原來好無良

Rayc 發表於 2011-12-30 11:18 AM
係wo 我無留意到tim

我諗住n年之後去漫畫鋪睇下有冇...

除左封魔,就係睇JUMP&SHOOT,其他都係娛樂一下...話說陀螺應該完左,最後點?我冇睇.....
回復

陀螺下期完
JUMP&SHOOT都好睇,不過有d誇張
回復

咁你仲買唔買?我都講左戒幾年先戒到- -始終追太耐封魔,但在角色投票可以看到支持的人愈來愈少(以前頭幾名,現在十大都少),因為當初追開的都冇看coco或者看單行本...森巴第一,以前係比較少年風(MON,少林學園),現在兒童向@@危險爺爺,森巴...
回復

睇埋JUMP&SHOOT先
畢竟我對廣南既人幾有興趣
回復

Rayc 發表於 2011-12-31 03:39 PM
睇埋JUMP&SHOOT先
畢竟我對廣南既人幾有興趣

只怕無啦啦有套好作品出現,到時JS完左又繼續追...幾時打廣南(完左捉迷藏未?結果點?)搞到我都有點想追番tim...
回復

極神 發表於 2011-12-31 07:19 PM
只怕無啦啦有套好作品出現,到時JS完左又繼續追...幾時打廣南(完左捉迷藏未?結果點?)搞到我都有點想追番 ...

樂,丕,月勝利
但之前既大餐突然有位,於是其他人食大餐-_-
原來廣南個後備-童門係少林學園既人,實力同楊昇不相伯仲
比賽開始,樂爆發驚人能力防守左2次,之後拎左2分...
回復

Rayc 發表於 2011-12-31 07:42 PM
樂,丕,月勝利
但之前既大餐突然有位,於是其他人食大餐-_-
原來廣南個後備-童門係少林學園既人,實力同楊 ...

咁靠你了,同志....講陀螺結局比我聽....

祝你有日都戒左CO-CO(完左喜歡的漫畫後),之前見到d中一二買CO-CO,但自己都中學畢業喇...唉,始終要戒,冇辦法><好想買,但係又怕買,反正都miss左2期,三年後Jum&Shoot應該出完,到時看下漫畫鋪有冇,冇又要靠你喇
回復

應該唔洗3年呀
除非突然整世界賽姐
回復