查看: 1243|回復: 10

[原創] 灌水大戰列傳(第18回一逆式)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
(有日,小小魚兒仔仔去找bob)
小小魚兒仔仔:你識得逆式,教我逆式:08: !!!
bob:比2000m我就教你1種百分百成功的方法:00:
小小魚兒仔仔:下!!!信唔信我殺了你(kukuku.........)
bob:好.....我教你,唔好殺我>.<
(之後小小魚兒仔仔就學了逆式,就去了找雲之刺客他們..........)
小小魚兒仔仔:喂,你果幾條灌水大俠.........
雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss:咩啊!!!手下敗將:14:
小小魚兒仔仔:我地開戰!!!!!!!!
雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss:好:28:
(果然,小小魚兒仔仔比雲之刺客他們出1招必殺.聖極.御劍武神斬就ko了:00: )
小小魚兒仔仔:呢家無計,就只好出逆式...........
(之後他發出D慘叫聲............他變成了卵•招•火!!!!!)
卵•招•火:之前比你地ko果個其實是假的,呢個先係我真身!!!!!!!
雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss:下:27: 你玩野:20:
卵•招•火:絕招............地•獄•無•限•之•火...............
雲之刺客,極神:我地暫時撤退,等下次有機會先對付他!!!
ZERO,calvinchan1993和heroboss:知道!!!!
卵•招•火:今次比你地走佬,下次你地一定會死:20:
(待續)
:34: :34: 好小野=.=
回復

GOOD!!!ILIKE THIS
回復

做咩每回既主題都係有關某套卡通既???????
回復

原帖由 gap蕭 於 2006-10-29 02:20 AM 發表
做咩每回既主題都係有關某套卡通既???????

因為雲之刺客叫青龍•木羽緒:28:
回復

雲之佢同我唔岩,所以佢一定話我好史

大家得罪佢佢一定寫到你......

不過,我D作野天份比你高

你用我個名要比$$

回復

回復第 5 帖由 極神 所發的帖子

你同佢都好鍾意呢套卡通既咩?
回復

原帖由 gap蕭 於 2006-10-30 01:24 發表
你同佢都好鍾意呢套卡通既咩?

係,我同他都好鐘意看陰陽大戰記:00:
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-10-30 02:40 AM 發表

係,我同他都好鐘意看陰陽大戰記:00:

我都有睇,不過成日睇睇下訓在=.=

琴日出在新怪woo

你會唔會做黎做提才?
回復

原帖由 jacky20041995 於 2006-10-30 15:12 發表

我都有睇,不過成日睇睇下訓在=.=

琴日出在新怪woo

你會唔會做黎做提才?

根係會= =
我個名是用了式神,卵•招•火和逆式都係抄襲的:06:
回復