查看: 1584|回復: 16

[其他] 我忍無可忍啦 大家一齊抗議啦

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
:21: :21: 好嬲呀
雲起出左個英雄轉生:21:
擺明係昆錢啦:21:
又要人買點買個d咩英雄替身呀個d野:21:
但係又轉唔到  :21:

之前又有咩頭目:21:
正到好多人死英:21:
掛下姐又有咩問題呀:21:

又冇d信用:21:
話26/10/06 9:00pm ok:21:
到左今日都有咁多人唔得:21:

我地一於罷玩1日同向雲起報告:21:
叫到佢地很將轉生成功率提升:21:
消除頭目:21:
批准人掛機(希望各位支持呢樣)[呢條可以改]:21:
要有信用,定時做到所講過既野:21:

大家同意密就留言啦:21:
大半數同意就搵日做啦:21:

改善雲起   由你做起
坐言起行   人人慶喜

支持下啦><大家都唔鍾意
講啦!!!!!!(tenny請你都支持下)
-.-咁都得牙:34:
回復

我覺得掛機5使改,反而係英雄排座,等級差別太大5好玩.
其他野我都支持^_^
回復

轉生系統其實冇乜問題,一早預左佢會用黎賺錢
不過衰就衰在個系統出左兩個星期,但實際上夾埋只係用得3日左右
好心你一個系統未整好就唔好出住la~
而且都成兩個星期都仲未搞返好,有冇搞錯呀?
另外又話伺服器機件搬遷
但係點知整耐左又唔出聲,搞到d人足足等左兩粒鐘
而且搬遷完之後又咪一樣成日cut ser
賠償又得一日雙經(仲要係星期四)
唉....真係覺得有d心淡
一隻game出新系統又唔work,基本ge服務又唔得,真係覺得佢會慢慢衰落去
回復

沒錯誤!!:16:
雲起下台:18:
回復

原帖由 yuta 於 2006-10-29 07:08 PM 發表
轉生系統其實冇乜問題,一早預左佢會用黎賺錢
不過衰就衰在個系統出左兩個星期,但實際上夾埋只係用得3日左右
好心你一個系統未整好就唔好出住la~
而且都成兩個星期都仲未搞返好,有冇搞錯呀?
另外又話伺服器機 ...

算吧啦-.-
一早對佢無咩期望
等我仲以為會有8折tim- -

回復

英雄排座lv相差太大,25lv作為1個單位.
唔應該出咩頭目在低lv地方,kill人d英,我有個friend就係咁冇佐隻童(慢)

好慘...............
回復

英雄轉生系統..
咁貴你唔好轉lo...
有頭目最好唔好掛英..
大家1齊打:05: :05: :05:
回復

雲起仲抄q tim
.
回復

:16: gm好明顯禁人掛機,:16: :16: 低lv  D地方就咩頭目(彩卷怪),高lv的地方就咩百鬼夜行:16: :16: :08: ,唉,我支持你啊~~~~~~~~~~~~~~~~,還有,D彩卷昆人的,冇期有人中過$$$$$$$,好明顯昆人啦,又借彩卷系統,話D頭目(彩卷怪)對D玩家好啊~~~~~~~~~~~不如去個平時好靜的地方(找1大班人)狂叫:   雲起下台:18: :18: :18: :18: 雲起下台:18: :18: 不玩都好!!!!@@@@@@@@######:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :06: 加油啊,支持你:06: :06: :06: :06: ,死人雲起下台啦,我們要搞到勁過台灣(啊扁下台)啊:17: :17: :17: :17: :17: :17: :28:

回復