返回列表 發新帖

[問題] 用黎應付 Runtime error / Microsoft Windows client.bin.exe

冇用VISIT,所以唔知你有咩問題,同點解決
回復

既然你可以洗機 點解唔轉做win7 or xp 呢?
回復

可能係 Vista Basic 既問題.
回復

不如 你試下甘

右鍵>內容>相容性>揀XP 之類 有vista 就揀番佢  之後確定 開game
回復

關防毒/刪防毒/加白名單
down NET.Framework

以上都係亂up…試下無仿
回復

我 部 電 腦 既 軟 件

系統: Windows XP Service Pack 2
CPU: Intel Pentium III,主頻: 2.50GHz
記憶體: 1024.0 MB,虛擬記憶體: 2047.9 MB,空閒記憶體: 789.4 MB
顯卡: NVIDIA GeForce 7100 / NVIDIA nForce 630i
顯卡顯存: 122.0 MB, 空閒顯卡顯存: 117.0 MB
AGP顯存: 702.6 MB, 空閒AGP顯存: 702.6 MB
驅動: nvd3dum.dll, Version: 9713
DeviceId: 0x000007E1, VendorId: 0x000010DE
DirectX: 4.09.00.0904
回復

裝左WIN XP都玩唔到?
回復

裝第2個程式
回復

經歷連續八曰既洗機  終於挽到啦 悠閒水滸歷險私服啦

點解可以冇啦啦會挽到呢 全靠 熱血水滸歷險私服

係佢官綱 有個 熱血水滸通用版登錄補丁下載(適用於香港及其他水滸客戶端Patch For HKClient)

但係最好笑係    悠閒水滸 個論壇寫住係用     馬來西亞 7.2 做 主 程 式

但係 而家我係用香港主程式 挽去個伺服器  So Happy
回復

玩到咪好
回復