查看: 1339|回復: 11

[原創] 日記------無妄之災

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
今日朝早第2堂小測grammar...超無奈...
個肚無啦啦痛(係武俠小說"丹田"果個位>_<).....仲痛過呀媽生仔....
搞到我有d不祥ge預感----------I will fail.
中午,無名秀才5番屋企食飯,我地就買外賣返學校食..食完去上希望國度.......but上5到msn.....
玩到點半鐘,我地就去電話亭打電話...因為我昨日下午應承3人話打電話比佢.....點知5識用,打5到..
我地番到學校操場,見到昨天叫我姐姐個細路...仲帶左佢1大班兄弟...
佢就叫:"蕭楊姐姐午安!"佢d兄弟又跟住叫...=0=
我就話:"你看下呢個樣衰哥哥,佢就係無名秀才啦^_^"
呢班友仔有看希望國度梗知佢係邊個啦,就1窩蜂甘圍住我地....勁無奈>_<
下午第2堂地理,我無帶書,就去問咒靈師借(多謝佢上次借書比我^_^).點知佢d書全部無關緊要>_<好彩地理老師好人5罰我^_^
我咪幫無名秀才改地理功課lo,最後寫左個"凸"字係度,再寫"重做"搞到佢把幾火^0^
下午放學啦^_^我地又去試打電話....點知我都係5識用,擺左$5落去無左.......
跟住無名秀才去補習班...我就番屋企啦>_<
仲痛過呀媽生仔:05:
回復

唔識用電話亭打電話:05: ,我8歲都識用啦:10:
回復

生仔係第十級痛楚喎-.-  有冇咁痛
回復

你form幾,咁快教geo!?
好其待出牛既phy chem by:02:
回復

回復第 5 帖由 鋒bstc 所發的帖子

本人form2^_^
回復

回復第 6 帖由 聽•雨•軒boss 所發的帖子

係form2既燒羊扒:00:
回復

本人都係form2:00:
回復

我form 1:02: :02: :02:
回復

原帖由 x123y123 於 2006-10-31 21:57 發表
我form 1:02: :02: :02:

我都係:00:
回復