查看: 1289|回復: 18

[原創] 日記^_^

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
1朝早番到去,個無名秀才又係度笑口噬噬甘同我吹水...
因為我地第4堂會話堂要唱英文歌,所以我同夢遙1落堂就練歌:17:
過左第4堂....第5堂聖經....無名秀才係度凸我....我捉住佢隻手,比聖經先生見到...記左名..(無名秀才無名點記呢?=0=)
中午,同隻圖氣守護星去食飯......
跟住去上網........
下午....:42: :41: :17:
放學之後...無名秀才係度唱歌...@@簡直係不協調音色....全場爆笑>_<
我落到樓下,見到咒靈師.........
佢又係度蔑視我..成日話我廢....我心想:我有個好老公呀你有咩?:46:
然後有個細路走埋來問我:姐姐,你係咪蕭楊呀?我係希望國度見到你幅相^_^
跟住我就番屋企啦........

----------------------------蕭楊日記 10月26日--------------------------------
下次我叫你姐姐:00:
回復

我d咁美妙既歌聲都叫不協調??咁你呢?
回復

回復第 3 帖由 gap蕭 所發的帖子

我叫天籟之音ma!天上有,地下無^_^
回復

你唔係啊話,你唱歌都FAIL,有資格話人咩?人地(蕭楊•他鄉遇故知)最到F大調的,唔識死字怎樣寫啊,我教你
回復

回復第 1 帖由 聽•雨•軒boss 所發的帖子

有冇交錯啊!拉我落水嫁,家姐
回復

原帖由 聽雨軒的守護星 於 2006-10-28 09:59 PM 發表
你唔係啊話,你唱歌都FAIL,有資格話人咩?人地(蕭楊•他鄉遇故知)最到F大調的,唔識死字怎樣寫啊,我教你

真係!!???
其實我都係吹長笛找分架咋:02:
回復

回復第 7 帖由 鋒bstc 所發的帖子

長笛....=.=
我除左打機畫公仔就咩都5識....=0=
回復

回復第 5 帖由 聽雨軒的守護星 所發的帖子

搞錯,爆我大鍋!!我fail又點呀?我中英數補番咪得lo!最多咪帶科升:16:
回復

回復第 9 帖由 gap蕭 所發的帖子

kai子.....等到form3我看你點帶科升:18:
回復