查看: 1226|回復: 6

[原創] 香港九紋龍ser血染個幫d人越來越討厭

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
可惡!,入排座講明吾好殺人•
一入到去就偷襲我:09:
已經2次係甘,他地出左來,我就攻擊佢地,但係就個高lv過我ge明王(又係血染:09: )
佢地打我就得,我打番佢地就吾得:09: :09: :09: :09: :09: :09:
你講緊"傲然"個個人物嗎?佢好多血既, 你2轉未爆lv實秒唔到佢啦。無法啦,近來九紋龍史進server既氣芬唔係太好,佢地可能都係自衛殺人啦。同佢地傾下計好過係英雄排座俾人浪費d不死毛啦。
回復

下....肥雨....姐係傲然
火氣愈黎愈大
......同埋...佢同鴻9...係血牛黎架...:06:
回復

哈哈係啊, 肥雨真人好似好靚仔架。媾死女個隻架。可能近來失調燥d啦。:00:
回復

可惡 又殺我一次
我發誓 血染d人我見一個殺一個:21:  (殺到就殺,殺吾到吾理)
回復

打排座梗係殺你先啦....唔通等你打佢咩
回復

原帖由 lilf3344 於 2006-10-28 01:54 PM 發表
打排座梗係殺你先啦....唔通等你打佢咩

史進server既人係有協議係排座唔殺其他玩家既,最初你唔殺人坐夠鐘都可以升到排座等級。不過早一個月有人破壞玩法咪搞到而家係排座入面開片啦,而且而家好似要殺人等佢出返東京城先可以升到排座等級,唔殺其他玩家好似升唔到啦。不過仍然係個句,開得紅預俾人打啦,夠打咪殺其他人啦,唔夠打就避啦個server搞到氣芬咁差都有d無奈。:06:
回復