查看: 2892|回復: 27

[問題] 邪玄武問題

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我搵左全部邪玄武裝/怪果d仲有地下皇陵outlook啦..
但系套裝效果唔知點加..試左成日都搵唔到..有冇人好心話下我知?
你搵到暗玄同鎮魂outlook?
回復

我告诉你套装效果的outlook你告诉我怪物的outlook在哪个文件夹里面找outlook id
套装效果
第一就去status setting增加状态..邪玄套装的id是91。。然后就去suit effect,suitsetting弄就搞定了。。。。目前还找不到麒麟套装的状态outlook。。。全部状态都在Shui Hu Fantasy Online client\game\data\Icons 名字是status_icon
回復

告诉我怪物的outlook在哪个文件夹里面找outlook id
回復

rudian 發表於 2011-9-12 08:20 PM
告诉我怪物的outlook在哪个文件夹里面找outlook id

= = 自己搵下啦..
回復

fuc113190 發表於 2011-9-12 08:15 PM
你搵到暗玄同鎮魂outlook?

暗玄武未搵到..鎮魂搵到but有bug..
回復

Tenny13 發表於 2011-9-12 08:29 PM
暗玄武未搵到..鎮魂搵到but有bug..

我也想自己找,不过没有方向。。所以你能告诉我在哪个文件夹里找?
回復

rudian 發表於 2011-9-12 08:20 PM

怪物的我不知道,只能用運氣猜
回復

[OwNaGe] 發表於 2011-9-12 08:31 PM
怪物的我不知道,只能用運氣猜

==给我个数目-数目的范围
回復

rudian 發表於 2011-9-12 08:33 PM
==给我个数目-数目的范围

我懶惰去看,邪化玄武應該是1340
回復