樓主: angelliu

[其他] d一 二轉有精神病的

關閉 [複製鏈接]
算啦.....看來都未有人理解窮苦1轉...無人無物都升到啦....5好太過依賴d英.
回復

如果水滸冇宣戰就天下太平:21:
回復

回復第 6 帖由 凰雷 所發的帖子

我一轉的,嘻嘻
but我唔會宜人:23:
回復

回復第 10 帖由 becel 所發的帖子

我掛英做任咋...= ="  d怪冇經的
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2006-10-24 02:33 AM 發表
算啦.....看來都未有人理解窮苦1轉...無人無物都升到啦....5好太過依賴d英.

我都係因為有英雄先升到一轉:22:

但我唔宣人,因為我50 lv 時都俾人宣死人英:19:

請唔好像以為所有一轉都係衰人,有d一轉都係受害者:21:
回復

回復第 5 帖由 jacky20041995 所發的帖子

唔掛英升  好難升的
see    http://www.tennyy.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D1
回復

水滸出宜戰系統

係因為想你地次次升lv都掛英
buy多d英續
:45:
回復

原帖由 becel 於 2006-10-24 06:24 AM 發表

咁掛英升lv好多人都做啦..
有好多2轉都開新人去拎英卡
唔同會用手打?
d 2轉唔通現在無優勢嗎?
英雄排座,上次d死0背,以前的復活節頭大都不是你們拿了嗎?,d 0轉果d可以自己打到嗎?
如果你要公 ...

係真才實料的就自己打怪,自己升
唔好用英雄
比人殺英都低啦
掛英睇你點掛一世
回復

病就唔關幾多轉既事既,有病既話就未轉都可以有病。我見唔小未轉既唔敢宣人都引怪害人殺英啦。個game係咁架啦,雲起出英雄其實係想人用英雄作幫手既唔係隻英雄打晒既。不過始終個一句,殺人唔好殺英雄 免得累人用錢用錢買英雄續命丹益,咁就變左中雲起搵錢既圈套啦。
回復

我都未宣過人~:07:  不過我5覺得D宣戰既人錯lor~
死英完全係自己既錯。。明知會比人宣,自己都5坐住看。。
比人殺都係一件好正常既事la。。:23:
我一轉之前都冇錢買好既,可以挂既英雄la。。自己練米一樣可以升到1轉~:22:
好似我呢種情況既人大有人在la~:27:
回復