查看: 1455|回復: 18

[原創] 灌水大戰列傳(第16回一惡魔 卵•拓•火現身)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
雲之刺客,極神:將影的空氣變成燃料,甘就返到.........

ZERO,calvinchan1993和heroboss:係lo :20:

但雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss:返到去時發現藍月唔見左:04:

於是就去皇家風水(三人行一風水簡稱)警察局報案,點知警察說在他們打影的其間,侍衛部隊隊長

KIT俾人用迷魂煙迷魂左,重俾人打到重傷,現在係蕭楊•治療部到,初部懷疑係藍月做的:50:

雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss:點解呀!!!:funk:

因為咁係三人行一風水皇帝說的:22:

雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss心想:一定係我們之前打死左他的情人蕭楊,:14:

所以先會咁的,可惡!!現在只好去搶人!!!:21:

他們去到武神軍隊的元帥鋒bstc的地頭B•S•T•C 牢房,找到藍月,但••••••

鋒bstc突然出現,鋒bstc::07: 嘿~~~皇上說得沒有錯,只要用藍月做引手,一定引到好多BUG(蟲):25:

雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和hero:說我們係蟲,你去死啦!我們用大降神

雲之刺客變成青龍•武龍子,極神變成希望聖神,ZERO變成零式,calvinchan1993變成

攪爛gag先生,heroboss變成Super heroboss,:49:

他們一起打鋒bstc,但鋒bstc突然大叫出來啦!!!突然天空出現左一道雷電,打落地下

,傳說中的惡魔  一  火出現於他們的面前!!!:32:

(待續)

看貼不回做BUG:21:

呵呵,好在無我呢XD
回復

good wo 仲有無???
回復

火是邊個變身出來一 一
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-10-21 06:23 PM 發表
卵•拓•火是邊個變身出來一 一

我重在到想,你覺得呢?
回復

原帖由 極神 於 2006-10-22 11:43 發表

我重在到想,你覺得呢?

忽必烈:冇咩可能,因為他唔係好勁........(機會:5%)
水月兒:女仔1個,卵•拓•火係男人一 一(機會:0%)
三人行一風水:唔多會作惡,好似冇咩對付我地= =(機會:8%)
KIT:比人遊魂中,點返生:19: (機會:0%)
鋒bstc:冇咩可能,因為他只是卒仔一名:00: (機會:1%)
就找武神皇帝來做卵•拓•火:00: 因為卵•拓•火本來冇肉體,就找了武神皇帝的肉體做卵•拓•火的肉體:20:

回復

heroboss變成Super heroboss!?!?!::05:

個名改得咁求奇ga:21:
回復

原帖由 heroboss 於 2006-10-23 03:13 AM 發表
heroboss變成Super heroboss!?!?!::05:

個名改得咁求奇ga:21:

咁你自己想,我正番!!:05:
回復

我係《卵•拓•火》:07: 信吾信
回復

我做灌水大戰列傳(第17回一超降神):loveliness:
回復