查看: 1603|回復: 10

大大,你要識做呢~

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
大大:

你要識做,就算做過,都要再做

大大,加油呀!!!!!!

咁細隻字我比大家睇清楚

GM wrote:
親愛的玩家:
  您好,建議玩家發電郵到webservice@runup.com.hk作出申請,請在電郵中提供閣下的論壇名稱、論壇連結或網址、聯絡人姓名及聯絡電話或電郵,在收到閣下的電郵後,將會有專人聯絡,謝謝。
回復

:03: 咁樣希望國度-水滸歷險香港官方論壇可能會變成希望國度-水滸歷險香港官方論壇 »
回復

原帖由 極神 於 2006-10-17 11:31 AM 發表
:03: 咁樣希望國度-水滸歷險香港非官方論壇可能會變成希望國度-水滸歷險香港官方論壇 »

要睇大大的做化

大大加油呀!!!!
回復

其實係我自動和官方講不合作, 詳細原因不便透露.

所以你地無謂再作嘗試去聯絡官方啦.

況且半年後都唔知仲玩唔玩啦.
回復

原帖由 Tenny 於 2006-10-17 11:42 AM 發表
其實係我自動和官方講不合作, 詳細原因不便透露.

所以你地無謂再作嘗試去聯絡官方啦.

況且半年後都唔知仲玩唔玩啦.

大大,但係希望國度有我地e班人係到

就算你唔玩我地都會記得你

我係希望國度到都唔知過在幾多個月....

大大,你就算唔玩,都要比有玩水滸的人知道

希望國度係儲在
同要比人知,你對水滸的熱成/.\
回復

但同雲起結盟自由度一定低左,例如D人唔可以批評GM等。但E家D人點罵佢地都冇計........
回復

雲起既官腔一向都係咁架。我問20次野, 佢地有19次都係咁既標準模式答案(只是部份內容可能有小許分別)。但最後都是沒有行動的.......... 最後2至3個月後只有令你:02:。哈哈, 雲起處理投訴或建議就係咁既流程啦。:05:
回復

其實同雲起官方合作會有咩好處??????雲起官方會比人工tenny????:18:
回復

原帖由 jacky20041995 於 2006-10-17 10:10 PM 發表
大大:

你要識做,就算做過,都要再做

大大,加油呀!!!!!!

who is 大大???:10: :10:
回復