查看: 844|回復: 6

[原創] When hero can be upgrade in HK? (Hope tmr la)

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
The upgrade system appeared la,

Hope HK server will provide it as soon as possible la:08::08:

Details: http://www.108.com.my/main.php?sec=game_guide&guide=5

But the percentage is very poor :04::04:

Low percentage

白銀英雄→黃金英雄 (e.g. 史進)

Max percentage = (45% + 10%) X 0.4 = 22%:11: :11:
回復

有都無用啦,我相信好多人都唔敢用來升勁英雄。如青銅史進,青銅林沖,青銅武松等。因為45%x40% = 18%成功率(以使用了英雄替身)為例子。即使用了"英雄胎盤素"都只係得22%成功率。成功率低得可憐,有個系統都等於無用啦。試玩個系統就要打到英雄替身自可以試)。否則無啦啦要買多隻青史真係會破產的。:funk:
回復

回復第 3 帖由 玉樹臨風 所發的帖子

I will try to use this system.
Since I have 白銀林沖, once upgraded to 黃金林沖:08: :08: :08: :08: :08: :07: :07:
回復

原帖由 tchileung 於 2006-10-17 03:28 PM 發表
I will try to use this system.
Since I have 白銀林沖, once upgraded to 黃金林沖:08: :08: :08: :08: :08: :07: :07:

呵呵, upgrade完賣俾我ok嗎? :08: :08: 我想收集黃金史進同埋黃金林沖。 :07:
回復

原帖由 玉樹臨風 於 2006-10-18 11:57 AM 發表

呵呵, upgrade完賣俾我ok嗎? :08: :08: 我想收集黃金史進同埋黃金林沖。 :07:

No way, I also want collect them la:03::07:
回復

原帖由 玉樹臨風 於 2006-10-17 02:22 PM 發表
有都無用啦,我相信好多人都唔敢用來升勁英雄。如青銅史進,青銅林沖,青銅武松等。因為45%x40% = 18%成功率(以使用了英雄替身)為例子。即使用了"英雄胎盤素"都只係得22%成功率。成功率低得可憐,有個 ...

替身應該唔洗打- -
用錢就得了-_____________-""""
回復