查看: 1510|回復: 13

想問百鬼夜行既怪出甚麼物品

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
如題,尋晚有百鬼出了想睇你地打到甚麼物品為主。好心急想知。:loveliness:

聽講有出飛符架
但係隻野好勁
回復

我有個2轉fd比隻野殺左......
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2006-10-14 08:10 PM 發表
我有個2轉fd比隻野殺左......

咁勁? 星期五試下打下先。最衰雲起唔聽我建議整到日日都出,否則就唔駛等到星期五啦,真係死左既話就當解紫都好。 :07:
搵個金剛組埋一起用密宗心經再加我既非禮勿聽。物防同魔防都各加多30%,再加多個文人加血咁應該唔會死既。:loveliness:
回復

回復第 1 帖由 玉樹臨風 所發的帖子

有人出左馬來飯

但係好似仲有其他野出
回復

雲起今日更新又加強左百鬼夜行既實力啦。唔組人可能真係會唔夠打。以後由星期5開始真係無得掛機了:00: 。不過最驚佢地搞到太多新野個server會好lag。:06: 以下是節錄自雲起的更新內容。

"強化百鬼夜行出現的五隻妖怪︰
經過頭一輪激戰後,百鬼夜行的各妖怪覺得玩家們實力非凡,因此從這個星期開始它們將會使出各自的強力技能來跟玩家抗衡,因此各位玩家要小心了!而因為它們要使出技能的關係,它們的基本技能亦會作出調整。"

唔知會用幾多2轉技出來呢。不過打下強者先過引的。:08: :22:
回復

回復第 6 帖由 玉樹臨風 所發的帖子

add oil!!!

Tell me what thing u get when kill them:07:
回復

回復第 5 帖由 KIT 所發的帖子

馬來飯唔係打那些鬼架- -
回復

.....m8 防都打4千幾...
e+仲識出技...你打埋佢牙笨:21:
回復

。。。。

这个死鬼,我和几个朋友打了整粒钟,没有冬西拿
回復