查看: 947|回復: 4

小心史進伺服既 封魔使者 昆新手野

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
尋日我搵個新手朋友幫手買個李忠包,咁佢就幫我升住個英雄李忠同佢自己既LV先啦。
點知升升下,有個叫"封魔使者"的人物要求我既新手朋友換英,想用隻"孔明"換係我朋友手上隻"李忠"仲要同我朋友講,孔明值 700萬而李忠只值300m。由於隻英是我的,我朋友當然拒絕。:11: :11:
咁個 "封魔使者"後來竟然同我朋友講用4隻英雄+1000m換我朋友隻"李忠"。嘩想昆新手咩,1000萬係史進server夠買9lv以上既史進啦,仲駛咩野買李忠。好明顯係昆不到換英就想用新手交易容易犯錯的弱點昆英雄。:21: :21:  

當然我好難就一件事判斷呢個人係咪真係昆野,但大家將來同呢個叫"封魔使者"既玩家交易要小心俾佢昆野。:05: :05:

註:九紋龍史進server的孔明全新只值30m左右,而爆lv亦只值50m左右。如果呢位玩家唔係昆人,賀正認為孔明值700m,我可以100m平放全新既孔明俾佢既。孔明我都有幾隻,之前都放過俾人了。:22: :08:

我做下好心。。200m放爆lv孔明比佢la~:00: :00:
爆lv孔明我有2只甘大把~:14:
回復

我好人d90m放比佢  (認真唔講得小)哈哈
回復

原帖由 玉樹臨風 於 2006-10-14 09:42 AM 發表
尋日我搵個新手朋友幫手買個李忠包,咁佢就幫我升住個英雄李忠同佢自己既LV先啦。
點知升升下,有個叫"封魔使者"的人物要求我既新手朋友換英,想用隻"孔明"換係我朋友手上隻"李忠&qu ...

5係呀孔明E家爆價係40m糝x新仲expian
回復

玉樹臨風
我BUY全新既孔明
回復