樓主: Tenny

[原創] Windows 7 64bit 系統下運行各私服系統

我的也是window 7 ultimate 32bit 但是热血水浒不能双开
回復

像这样~如何解决?
回復

點解我係Windows 7 (64-bit) 但一玩熱血水滸就係咁閃屏, 之前仲彈埋嘅?
回復

我Windows 7 (64-bit)...按完開始遊戲..等左陣都冇野彈出黎
試過相容性都吾得..
回復

呀who 發表於 2011-9-2 11:28 AM
我Windows 7 (64-bit)...按完開始遊戲..等左陣都冇野彈出黎
試過相容性都吾得..

係桌面開個file,將D壓縮檔裝去果個新file, 裝完之後,再拉洛水滸個文件到
回復

吾好意思..我吾係好明..
可吾可以講清楚d..
回復

呀who 發表於 2011-9-2 07:46 PM
吾好意思..我吾係好明..
可吾可以講清楚d..

係電腦桌面,按「右鍵」開個  新增資料夾   , 將私服的登入檔解壓縮/安裝 到  新增資料夾  ,
再將  新增資料夾  的檔案全部複製過去  C:\Program Files\XXX\108XXXX 果到
回復

正服都係咁做?>>>但我照你咁做係電腦桌面,按「右鍵」開個  新增資料夾
之後安裝game.但安裝吾到洛桌面個 新增資料夾到wo..得磁碟機(C) .(D)同光磁碟機E.F比我安
回復

呀who 發表於 2011-9-2 08:09 PM
正服都係咁做?>>>但我照你咁做係電腦桌面,按「右鍵」開個  新增資料夾
之後安裝game.但安裝吾到洛桌面個 新 ...

你連正服隻GAME都開唔到?  咁樣唔知玩唔玩到。
我講裝個私服登入檔,
你右鍵個  資料夾   就可以睇到個資料夾的位置,再複製就得。
水滸正服安返係磁碟機C。
回復

唉.之前玩隻私服又係咁樣...更新好哂.按開始遊戲.等左陣都冇野彈出黎
E+想玩番正服又係咁...佢又冇D錯誤既視窗彈出黎...又更新到..靜係按開始遊戲..冇視窗出黎...
吾通Windows 7 (64-bit)..玩吾到......
回復