查看: 652|回復: 5

[問題] 秀才P唔PK好 夠咩人打

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
秀才P唔PK 好 夠咩人打
可能打得贏藥師:00: :00:
回復

我之前用 秀才現加轉左做謀士2轉@@     
我之前 180幾lv個時屈左 7格玉帝 2格命中   因為我全+ hp 所以我有m幾hp
之後我同個190lv義士打  我冰左佢之後 慢慢爆
佢就死左@@:07:
回復

遲d出左天使之翼之後就冰不到人了。不過秀才既不協調是僅次於4連擊的快速技。pk都好正。秀才玩pk好好架。
回復

@@  出左天使又點呢個世界唔只得冰技 可以係eq都+粒石人的寶石落去 石左之後招爆又得
回復

xiu cai also can play pk ar
at malaysia wu song server
have 1 jung si is turn from xiu cai de
he pk very geng
many ppl also scare with he:27:
another job also scare with he:27:
回復