查看: 1490|回復: 4

[閒聊] [SHARING] 2010 LAST day, 你點過?

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
小弟就系咁既
首先折磨自己. 用朝早既時間黎溫書
溫到下晝3點收工.
之後夜晚約左同班同學出去玩.
搭車出去之前,影下屋企樓下既佈置先
齋講就無咩癮既,photos :

影左少少之後就搭地鐵出炮臺山meet我既同班同學打邊爐喇

沙爹湯底 + 上湯湯底:

同學:

猜枚隊啤

除夕關係,只系比我地打兩個鐘.
8:30入席,10:30埋單,10:45走,去海旁預備倒數.

走都不忘攞翻幾罐過去海旁隊

合照1

合照2

玩到HIGH曬的時候

同坐岸邊

臨走玩野相

For more photos, please go to Dragon834's Facebook album

分享至此. 在此恭祝各位希望國度會員新年快樂,身體健康!

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
極神 + 5 希望國度期待您下一次的分享。

查看全部評分

我同平時無分別,一樣咁過
回復

Rayc 發表於 2011-1-1 05:49 PM
我同平時無分別,一樣咁過

姐系系屋企對住部電腦嗎?
回復

小心d,未夠18就係咁隊,隊完仲放上網

昨天病左...睇醫生訓覺度過...
回復

極神 發表於 2011-1-1 09:28 PM
小心d,未夠18就係咁隊,隊完仲放上網

昨天病左...睇醫生訓覺度過...

哈哈. 我班朋友隊姐
無人落海算系咁架喇. 只系有人做d比較激烈既行為..
果d就無謂擺上黎喇...
回復