樓主: 極神

[閒聊] 久違的發貼...

咩呀
咁個帖係極神開,佢應該負責,但係佢又消失左
回復

大前提下
如果聖誕舉行活動大家想要咩活動?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
明顯地
主辦單位到......放棄左啦(拖
到系個句
好一個禮讓
回復

tung 發表於 2010-12-11 08:45 PM
大前提下

---------------------------------------------------------------------------------------- ...

明顯地,我是忙到唔得閒上線...2晚通頂搞份功課...最後都遲左半個鐘交扣分...

聖誕12月18日~12月26日期間,發貼+5分,回貼每過三十樓回貼者加10分...樓主再加3分
發貼過千者寵物送300m,並將設iq題貼,猜中1題加10分...好唔好?有咩意見?
回復

發貼+5分,回貼每過三十樓回貼者加10分...樓主再加3分
發貼過千者寵物送300m,並將設iq題貼,猜中1題加10分

個人唔追求分....
冇意見
寵物懶得玩
到系冇意見(事不關己)
IQ題好次唔錯@_@
以慣例黎計十之其九我到佔唔到T_T
不過會支持
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSN遊戲>_<
地雷同黑白重有Bump Stars
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
畫畫比賽
電腦/紙繪/nds/msn(?)
連機
nds/psp
回復

發貼+5分,回貼每過三十樓回貼者加10分...樓主再加3分<--唔錯
發貼過千者寵物送300m,並將設iq題貼,猜中1題加10分...好唔好?有咩意見?<--唔太吸引
回復

極神跳舞拍片放上黎啦
保證好多人出聲講野!
回復

鋒bstc 發表於 2010-12-13 06:13 PM
極神跳舞拍片放上黎啦
保證好多人出聲講野!

點解你好似只係對呢樣有興趣?
回復

支持^O^(舉高兩隻手)
回復

tung 發表於 2010-12-13 09:56 PM
支持^O^(舉高兩隻手)

咁我都支持(舉腳)
回復

如果鋒肯示範的話我都唔介意

呢幾日好忙= =都唔知趕唔趕到搞活動...
回復