查看: 3431|回復: 29

[交流] 新英雄 李忠 的爆技升lv好用嗎?

關閉 [複製鏈接]
如題,香港就快出李忠包包了。買之前想問下大馬或者台灣玩家既心得。多謝分享。

p.s. post錯區, 大大可否幫我移去經驗交流區。先 thx.

單選投票, 共有 91 人參與投票
21.98% (20)
52.75% (48)
25.27% (23)
您所在的用戶組沒有投票權限
推推推,有無大馬或者台灣既玩家可以提供資料啊。好用就買多2個,唔好用就買一個拎個天使之翼算啦。

回復

原帖由 玉樹臨風 於 2006-10-12 11:42 AM 發表
推推推,有無大馬或者台灣既玩家可以提供資料啊。好用就買多2個,唔好用就買一個拎個天使之翼算啦。

這問你張圖係邊度搵出來的
@@?
官網好像沒有呢..
回復

回復第 3 帖由 becel 所發的帖子

係雲起會員網度先有架,係水滸既網未有既。
回復

回復第 4 帖由 玉樹臨風 所發的帖子

我马来西亚的
李忠 听讲pk一流
但升级 垃圾来的
都没有爆技 只可以打单怪罢了
回復

原帖由 玉樹臨風 於 2006-10-13 09:21 AM 發表
係雲起會員網度先有架,係水滸既網未有既。

不是拉 这里也有很多 只是他地很少回复tennyy.com
简直是我们救星
马来西亚的网战垃圾来的
回復

原帖由 Bruise 於 2006-10-13 10:31 AM 發表
我马来西亚的
李忠 听讲pk一流
但升级 垃圾来的
都没有爆技 只可以打单怪罢了

買了, 試過只可以打同級式或低級怪先有爆技 "即死狀態"(林沖式爆技不過只係單體)同埋驚恐狀態(驚恐狀態係範圍或的),打高lv怪只有單體的即死。不過升lv通常升lv出英梗係打比自己高lv既怪機會高d啦,今晚試下打無經怪會唔會爆技先;會就可以好快執錢啦。:03: 或者用來pk打物攻爆技都可能有用d既。:07:
回復

李忠原來係垃圾!已圍好勁team!
回復

咁李忠係唔係只會對低lv過主人or同lv既怪爆技?
佢招技又係唔係範圍?
回復

原帖由 lkw199286 於 2006-10-14 12:27 PM 發表
咁李忠係唔係只會對低lv過主人or同lv既怪爆技?
佢招技又係唔係範圍?

有範圍爆技。當即死攻擊成功時的驚恐狀態就是範圍爆技。而即死攻擊是單體爆技,無論打高lv定比主人低lv都會用到。以540物防的英雄來講,都無人敢用來在關西或以上爆比自己高lv既怪了。當然比史,沖,武差d啦,但都算幾好既英雄了;仍然幾欣賞。:07:
回復