查看: 719|回復: 3

[原創] 灌水大戰列傳(第15回一影之死)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
藍月:蕭楊比我殺死了,係時候要殺死影.......
雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss:係= =呢家我地去殺他.........
(之後去了皇宮果度找影,點知三人行一風水就話影唔係度= =)
雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss:三人行一風水皇帝,知唔知影去了邊???
三人行一風水:他神早比武神皇帝趕走了:23: 他呢家係鬼門關果度養鬼仔= =
雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss:點去鬼門關???你玩野:21:
三人行一風水:坐火箭就去到..........
(他們到了鬼門關,點知見到好多鬼:00: )
雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss:甘多鬼,清了D鬼先......
(他們就用大界門將d鬼入去,之後影出現!!!!)
影:你們來到鬼門關,係唔係好想同我打.........
雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss:都冇戰場,點打!!!!
影:甘就係度開打:07:
雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss:我地大降神!!!!
青龍•木羽緒:看你點打:00:
影:大件事,我唔識大降神,只好出絕招:影之分身灌水八連擊!!!
(青龍•木羽緒用了反彈網,招技能打返去影果度,影重傷.....)
影:呢招唔得,就出第2招:灌水分屍擊!!!!!!
青龍•木羽緒:你甘話灌水係唔岩的野,我看你都要死!!!!!絕招:極•灌水青龍千連破!!!!!!
影:我........竟然會....比呢D三流的大俠........打低........我..............好唔甘心la..............
(之後身體消失了,開始變成空氣:07: )
ZERO,calvinchan1993和heroboss:我地返去藍月果度........唔知點返= =
雲之刺客,極神:將影的空氣變成燃料,甘就返到.........
ZERO,calvinchan1993和heroboss:係lo:20:
(待續)

好奸= =..........:05:
回復

回復第 2 帖由 水月兒 所發的帖子

我覺得悶就真=.=....
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-10-8 01:35 PM 發表
藍月:蕭楊比我殺死了,係時候要殺死影.......
雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss:係= =呢家我地去殺他.........
(之後去了皇宮果度找影,點知三人行一風水就話影唔係度= =)
雲之刺客,極神,ZERO,cal ...

(絕招型態:49: )
↑.......................................................水利.............................................................↑:07:

↓....................................影....................................↓:30:

2個一樣1個字姐

型~!:49:
回復