查看: 739|回復: 4

[原創] 灌水大戰列傳(第14回一蕭楊,他遇鄉故知之死(下)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
(自從上次他遇鄉故知的死,蕭楊為了幫他報仇,就去問D人想知為什麼,她得知係藍月叫人殺死她= =)
蕭楊:死藍月:21: 做咩殺我的小故知!!!!!!!
藍月:因為他搶了你,所以我殺死她.......
蕭楊:你個死藍月,甘對我,我要殺死你:11:
(之後蕭楊就叫ZERO,calvinchan1993和heroboss打藍月)
藍月:你們3個甘背判我!!!!!!!係唔係想冇錢收:00:
ZERO,calvinchan1993和heroboss:你個死藍月,其實我地係影的手下!!!!!!
藍月:雲之刺客,極神,幫手打他們3個!!!!!
雲之刺客,極神:遵命,大人:27:
雲之刺客:啊哥,我地出絕招........:04:
極神:好!!!!
雲之刺客,極神:絕招!!!極•青龍灌水斬!!!!
(ZERO,calvinchan1993和heroboss冇再比人洗腦,變返做藍月手下.........)
藍月:死蕭楊,你甘對我,我殺了你:23:
蕭楊:我投降la..........你唔好殺我:19:
(最後蕭楊比藍月殺死.......)
(待續)

有點殘忍:funk:
回復

我幫你手作埋佢啦:08:  
一陣:水月兒殺到...
水月兒:蕭楊!:12:
藍月:哈哈哈,又多個想死ga人!:07:
水月兒:你就死:13:
藍月:雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss同我殺死佢:23:
水月兒:比你見識下我ga絕招:21: .......『水月玄武擊』(拳擊):11:
不用1秒...雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss就死曬
藍月:我都要比你見識下"藍月完舞曲"(槍招):47:
水月兒眼見跑不及...只好梗食佢一招
水月兒:可惡!(重偒中)
藍月:受死啦!"藍月完舞曲":47:
水月兒:慈雨,88啦:48:
水月中左藍月完舞曲但...仲未死
水月兒:你死啦:15:
跟著水月用念...硬,藍月支槍比佢cut左個槍頭,又用念集中係拳頭到
水月兒:『水月玄武擊』
藍月咁就拉柴,水月係行返去屋企ga路上比kai子『峰』部車撞死左:19:
回復

原帖由 水月兒 於 2006-10-6 18:14 發表
我幫你手作埋佢啦:08:  
一陣:水月兒殺到...
水月兒:蕭楊!:12:
藍月:哈哈哈,又多個想死ga人!:07:
水月兒:你就死:13:
藍月:雲之刺客,極神,ZERO,calvinchan1993和heroboss同我殺死佢:23:
水月兒:比你見 ...

你好賤:21:
甘話我地!!!!!
回復

我好賤:13: 我都手下留情嫁啦:27: 我都有話我都死左:26: 咁都賤??
蕭楊你都話佢死左啦= =我幫佢殺返你地:13: 咁都賤咁我冇野好講:26:
等d人睇過話下邊個作得好仲好啦:23: 最好有人作埋洛去:17: 其實你仲可以作
你地又返生/當我冇講過都得嫁!我話幫手姐:47: 我作成點先:49: 好睇就跟返黎作啦:50:
回復