樓主: ely

[交流]

關閉 [複製鏈接]
10m+3個石+2個4草可換咩英
重要係LV3
冇死都偷笑
Here  only  10m+5m+1m=16m
16m  can  change  what  hero???
回復

原帖由 Ronald456 於 2006-6-28 10:00 PM 發表
10m+3個石+2個4草可換咩英
重要係LV3
冇死都偷笑
Here  only  10m+5m+1m=16m
16m  can  change  what  hero???

我買過冇死蕭讓, 唔記得幾lv, 11m
回復

我的英用了20M 死了一次没有了

我的英用了20M   死了一次没有了  T,T
回復

英死到冇命自然會冇架啦..你唔係第1日玩呀嘛??
你叫人比番晒d野你..咁你比唔比得番隻英人呀?
話人隻英廢..唔好話你廢唔識玩
人地英都有生命架嘛=^=比你整死左..
屍都冇埋,,,幾冇陰公呀!!
回復

回復

原帖由 ely 於 2006-6-24 11:35 PM 發表
喂!唔好句句話我喎!唔係佢比隻廢英我,我會冇左隻英咩~~~

如果你錦講 你俾隻1lv 宋m 我 我會唔會仲扲去掛呀 係都夠lv先扲去掛啦
回復

你up咩呀...死左英橙佢???你死英就叫人俾返d野你...咁我買左隻英之後特燈整死佢...之後叫賣果個人俾返d錢我呀``87``重有..你果d廢野(垃圾)..換到隻英都偷笑啦!!
回復

抵你死~!你自己玩死左隻英~!:08::44::23::07::00::15::13::25::26::46::45:
回復

原帖由 ely 於 2006-6-24 11:35 PM 發表
喂!唔好句句話我喎!唔係佢比隻廢英我,我會冇左隻英咩~~~

你唔識叫人加英血!?你啞嫁!
回復

唔岩唔岩唔岩唔岩唔岩
回復