查看: 1801|回復: 4

[影視娛樂] 海賊王591...路飛?!為什麼又....

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
究竟係咩事"為什麼又",喬巴話"又",即係應該係路飛曾經做過的事,唔排除翻譯問題

路飛做過的事情:

1)從東海出發
2)提高賞金
3)劫獄
4)打敗七武海
5)打天龍人
6)其他,真的想不到了....

我覺得1好大機會,但冇咩可能咁快番到東海...如果係2,喬巴的反應又過大...真係,尾田神的伏線雖然好多都明顯,,但猜到的真的在一千個人裹唔超過3個

雖然估呢d好費神,而且下集都應該會講,但係估劇情就係op好看的賣點之一,所以我點都要估下架喇

雷利一定是要路飞做一番大事才去找他的伙伴

看起来雷利的样子有点问题 会不会是要路飞出卖朋友  就在那边把罗干掉!

然后再击破2-3艘海军,然后上报子 就给乔巴看到

从这张照片看就知道了,路飞很惊讶的样子

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

回復 ♀型♂ 的帖子

發生了一些變化的意思應該係路飛一伙第一次失敗,感到恐懼,明白自己的力量仍有不足

但如果路飛會出賣朋友,就冇資格再做海賊王,幹掉救命恩人,一定會令好多fans罷看,所以冇咩可能,至於击破2-3艘海军呢個就有可能,本來提案可能只係路飛先不找同伴,學左霸氣先,但多左個喬巴,就真係唔明

回復

其实最主要都是雷利

如果知道雷利给了什么提案路飞 就能知道什么事了
回復

回復

發生了一些變化的意思應該係路飛一伙第一次失敗,感到恐懼,明白自己的力量仍有不足

但如果路飛會 ...
極神 發表於 2010-7-8 06:44 PM

有可能的  就好像很多漫画都有讲主角变奸  然后变回好的

就像游戏王GX的十代给恶势力变了  霸王十代大奸角

回復