查看: 1113|回復: 6

大大個網的資料有D錯誤

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
第1個錯誤:桃木精:83lv
               桃木妖:85lv
               桃木怪:87lv
呢D係正確的怪物lv

第2個錯誤:張力的怪癖 (二)等級限制係80lv,唔係85lv

第3個錯誤:在武器---->特殊武器果度有錯,白虎武器你寫51lv就用得,應該係1轉51lv

評分

參與人數 1威望 +4 收起 理由
Tenny + 4 多謝提供資料更正.

查看全部評分

回復

回復第 2 帖由 tonygogogo 所發的帖子

你還好意思問我拎分, 你係灌水區連開十幾個無聊post我都未扣你分.

分數對你黎講真係咁重要? 唔係不停去發貼或回貼就有分, 就算要躍灌水都睇下有冇分加先啦.

加唔加分冇一個準則, 好多時都係睇當時個post係唔係真係有用.

就算唔一定係佢, 好多人比資料我修正我都冇加分.
回復

回復

回復第 4 帖由 tonygogogo 所發的帖子

我真係唔想係到同你爭辯, 我只是對事不對人.

係呢件事中, 我只係覺得佢好細心, 雖然佢之前做了很多野違反論壇規則.

但絕對唔會影響今次既加分.

如果你仍然只是覺得本人只是隨意加減分的話, 那麼請另覓他處, 我想本論壇未必適合你.
回復

tenny同tonygogogo引發罵戰ar:05:
回復

大大,其實今次我有D唔岩,引起他人的唔公平,我要向大家道歉:19:
回復