查看: 1366|回復: 17

[原創] 灌水大戰列傳(第13回一蕭楊,他遇鄉故知之死(上)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
(有日,藍月向蕭楊去示愛,點知失敗= =)
藍月:一定係他遇鄉故知搞鬼,搶了我老婆!!!
(之後藍月就叫雲之刺客和極神2兄弟去暗殺他遇鄉故知)
極神:細路(雲之刺客),我地一定要殺死他遇鄉故知!!!!:22:
雲之刺客:知道,啊哥(極神)我看今次我地有錢收............:08:
(極神和雲之刺客第1次見到他遇鄉故知,他們就想偷襲他,極神出他的絕招一地獄空域,而雲之刺客就出絕招一滅殺惡鬼擊,原本他們係攻擊他遇鄉故知,點知唔小心攻擊了路人和他走了佬,比人罰了100元(原本10000元,但見他們係大俠,所以收罰款好平^^)
雲之刺客,極神:我看應該等他遇鄉故知出來先攻擊..........:42:
(點知,他遇鄉故知出現了.........)
他遇鄉故知:你們係咩水:11:
雲之刺客,極神:我地就係傳說中的大俠:00: 你個他遇鄉故知食我地絕招!!!!
(他遇鄉故知比人打瓜了............)
雲之刺客,極神:為了唔想比人知道我地殺了人,我地就將條屍埋葬,之後再整個墓碑比他,就當我地係好人........
(他們去了山頭埋葬他遇鄉故知.........做完野之後,就偷偷地講比藍月知完成任務........)
藍月:做得好!!!我一定會重用你們:27:
(蕭楊上了山果度去採藥,點知見到個墓碑,個名寫著他遇鄉•故知:20: )
蕭楊:係邊個殺!!!!!我一定要找他們出來:21: 我為他遇鄉故知報仇:11:
(待續)

你一定比蕭楊凸死...
我為你默衰:29:
回復

原帖由 鋒bstc 於 2006-10-1 22:25 發表
你一定比蕭楊凸死...
我為你默衰:29:

但其實係藍月叫我地做= =
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-10-1 04:26 AM 發表

但其實係藍月叫我地做= =

55,係他咁叫,我們咁做:49:
回復

我為你默衰too....:07:
回復

大家請為佢默哀.......:27:
回復

就算係一個正人君子,都會錯殺他人:00:
回復

回復第 7 帖由 雲之刺客 所發的帖子

=0=藍月話:"愛人結婚了.新郎不是我"...
回復

仲有,夢遙係女人來,係故知個老婆
回復

真??????????????
回復