查看: 879|回復: 4

小心烈焰之炎

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
一日.....我係陽太極掛緊機.......

突然呢條友就引左勁多怪黎諗住佢自己打....

之後我就見到有隻19號頭目啦.......

我聽人講D"頭目"好勁.....所以我冇理佢....自己繼續打鬼啦.......

點知佢唔夠成班怪打....就引哂D怪比我隻英打......

我諗冇咩啦.......我隻英夠打喎=3=

但係....佢居然比哂D怪我之後......又引班新既黎:21:

但係今次怪佢自己打哂....引隻19號頭目比我.......:24:

我諗住收英啦.......點知因為佢引左太多怪黎......

搞到我.....log爆.......然後.........嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚:19:

之後我密佢......."xxx(粗口)你做咩搞死我隻英丫....!"

佢居然話"no la".........之後就"帶住"一班水鬼走左啦......:09:

做錯野唔認真係衰!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(lok:當然如果佢倍回命比我....我會原諒佢:23: )
(謎:哇!你....獅子開大口= =")
(lok:冇丫....我呢個係櫻桃小咀黎架:14: )

請注意言行.

By Tenny

我冇講粗口喎
Tenny= ="
搞咩呀= =?
回復

回復第 2 帖由 lok626 所發的帖子

有一些說話你打出來不是粗口但你既意思上係.

如果你真是對其他人不滿, 你只需說出個情況就得.

並不需要畫蛇添足.

(有一些句子本人已經刪除了, 其他人是看不到的)
回復

咁**-0-
我最僧d咁既人架啦:21:
回復

原帖由 Tenny 於 2006-10-2 01:16 PM 發表
有一些說話你打出來不是粗口但你既意思上係.

如果你真是對其他人不滿, 你只需說出個情況就得.

並不需要畫蛇添足.

(有一些句子本人已經刪除了, 其他人是看不到的)

咦= =?!有咩@@@@@@@@@@@@@@@@?!?!?!?!?!/
我睇唔出既........

其實我都唔係想唱衰佢......想警告下D人唔好做錯野唔認之麻.......:21:(咩人= =?!睇下標題咪知=3=)

(不過佢比番2粒回命的都唔介意.....:22: )
(謎:哇!你個....櫻桃小咀丫= =")
(lok:錯啦....今次係2粒回命.......算係一個大口:41: )
(謎:你!!!!!!!!.........)

回復