查看: 2337|回復: 9

[影視娛樂] 數碼暴龍新系列

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

機械化同機械化(沒誤
デジモンクロスウォーズ(Digimon Xros Wars)
http://wikimon.net/Digimon_Cross_Wars

主人翁:工藤タイキ(工藤大樹)

[url]http://www.toei-anim.co.jp/tv/digimon_xw/

http://www.tv-asahi.co.jp/digimon/
奧米加明顯3/5人戰隊既合體機械人(沒誤  拖  被嘔

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
♀型♂ + 5 希望國度期待您下一次的分享。

查看全部評分

冇創意...找番第一套個監督啦,最好看

所有數碼暴龍都有以前1~5的影子...
回復

咁核突嘅` -   .   -
回復

那些数码暴龙越出越像pokemon, 越来越可爱...没了以前1-2的样 现在3-4的boss都没像1-2那么奸了(就好像吸血魔兽,恶魔兽,黑暗战斗暴龙兽等)

可能对象为1-13岁咯!

后面那只黑色的不要告诉我又是暴龙兽特版吧...之前我看数码暴龙4看到 阿古兽进化变大地暴龙兽
回復

只睇中間個隻以為係第3代-_-
回復

回復 4# ♀型♂

4?4好似係無限地帶...有大地暴龍獸咩?

係唔係講DS呀?
回復

那些数码暴龙越出越像pokemon, 越来越可爱...没了以前1-2的样  ...
♀型♂ 發表於 2010-5-2 07:53 AM

pokemon好好多
一d都唔似
回復

冇創意...找番第一套個監督啦,最好看

所有數碼暴龍都有以前1~5的影子...
極神 發表於 1-5-2010 07:23 PM

+1
聽聞1-3系同一個監督4同5系唔同監督
其他論壇見既
那些数码暴龙越出越像pokemon, 越来越可爱...没了以前1-2的样  ...
♀型♂ 發表於 2-5-2010 07:53 AM

多數人唔系話PM    DM化咩=.=
反轉左囧
pokemon好好多
一d都唔似
Rayc 發表於 2-5-2010 12:44 PM

+1
回復

+1
聽聞1-3系同一個監督4同5系唔同監督
其他論壇見既

多數人唔系話PM    DM化咩=.=
反轉左 ...
tung 發表於 2010-5-2 01:04 PM

我聽講第二下半就轉左...所以太一先同唔到阿空一齊,本來第一套係講太一和阿空(從伏線和劇場版來看),但到左第二套就變成大和同阿空...
回復

这是第几代的?
回復