樓主: 極神

[閒聊] 神級畫功大賽

我見到一個女仔

p.s. 有冇人會加我分呢...?

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

我見到一個女仔

p.s. 有冇人會加我分呢...?
極神 發表於 11-4-2010 08:03 PM

話說~~~~~~~~~~~~~~~~~
d圖系小晝家既產物?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
a&b小c(拖/被嘔/沒誤
回復

全部都係小畫家畫,a字頭同s字同例外
回復

話說~~~~~~~~~~~~~~~~~
d圖系小晝家既產物?
--------------------------------------------------- ...
tung 發表於 2010-4-11 08:48 PM

window 7的小畫家有好多新功能...a字頭唔係...其他不知...

我好似冇講過一定要小畫家畫
回復

window 7的小畫家有好多新功能...a字頭唔係...其他不知...

我好似冇講過一定要小畫家畫
極神 發表於 11-4-2010 09:04 PM

錦天日我又整圖A_A
----------------------------------------------------------------------------------
window xp路過
回復

下次等我整幅十二騎士先
回復

我自己画的...用了整整半粒钟

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

是谁你们慢慢猜啦

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
極神 + 10 太簡單了,黃猿,赤犬,藍雉,很神似!!(赤犬除外 ...

查看全部評分

回復

火影10尾  自己画的

有根据!!

斑提及的10尾

我自己画的10尾   更实体
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

x

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
極神 + 10 火影個十尾好有二十世紀少年feel,而你的好像 ...

查看全部評分

回復

火影10尾  自己画的

有根据!!

斑提及的10尾

我自己画的10尾   更实体
*** ...
♀型♂ 發表於 12-4-2010 06:21 PM

大眼仔發現(沒誤
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

e個時代用ab球先系王道(被嘔

本帖子中包含更多資源

x

評分

參與人數 1威望 +6 收起 理由
極神 + 6 WT先係最好@.@...我認為...

查看全部評分

回復

練習亂畫...
用ps畫(懶惰學painter) /__\

原圖:

本帖子中包含更多資源

x

評分

參與人數 1威望 +12 收起 理由
極神 + 12 無言了...

查看全部評分