查看: 763|回復: 6

[原創] 係e到多謝帶我up lv的人(唔知有冇post錯區)

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
今日冇野做,成日做買賣..........好想問紫乂夢(如果以前同佢up過lv會知到佢有2轉ac)

以前我2x lv唔知咩野係東京城,之後有1千m黎到東京城去在個地方叫紫金山果時我唔知果到有土地
(1死就要用多1千$黎)

果時,我問有冇人組我,有個人叫血殺子(佢好好人)佢組在我,佢話我可以拉經(果時我唔知咩野係拉經)
我2x lv到4xlv都係殺子帶我up,之後到在40lv,你日日帶我up lv,冇人組我你又帶我up lv,有時又仲我拉唔到經你仲帶我掛成日機(果時2xx經對我黎講,係好多啦)之後我開始做買賣(係其間同淫棍,阿真做在朋友,唔up lv有次入到50大之後比人爆ac=.=d$$/英冇哂

之後你冇on時血殺子又番學,我5xl v係石門d怪又咁勁,我只好去獨龍山打半經怪1隻1隻........(果時都好好,阿真成日組我打蟻(我做引,成日死)

之後到在6x lv,日日同你/血殺一齊up lv到在72lv血殺佢成日唔on,日日同你係大草up lv,之後到在7xlv我因為要做好多野,冇玩水滸1個月,之後我想up1個ac到1轉,果1個月一值冇add過你(當時我同我朋友24小時up),古唔到你都2轉啦

之後我開番小小魚兒仔仔個ac第1個add你,你話你係1轉8x lv,我覺得你好勁

跟住第2個就係我的好兄弟(灰人)

我係第1個帶佢up lv的人,佢同時係1個我帶佢up lv e+又高lv過我的人,我仲記得我同你講過,我地一齊轉1轉

因為你冇on成個月,我轉在1轉,我e+up到第2個ac到100lv等你同我一齊轉1轉呀~^,^~

講番紫乂夢先,之後我自己up,係3男post在d相出黎,有人話你轉在2轉..我又覺得你勁在......
跟住好小同你吹水......我想問你個問題,你仲有冇當我係朋友呀????.......
d人勁左就唔記得以前的低lv朋友
通常係咁
回復

我帶甘多人升過...
佢地LV高過我仲串我添啦...
回復

我20lv俾人帶過去蝙蝠洞度升...

40lv上左大草場...
回復

我40++比人帶上百亞灣...
果時千里林都未出...
回復

我1lv打白牙個d叫咩:42:不過你講個d野好感人呀:19:
回復

d人勁左就唔記得以前的低lv朋友

我冇play一二年,d以前低lv朋友就吾記得左我。而家重一二轉!

我
回復