樓主: gary2000

[原創] 新出的彩票系統,有反掛機的副作用。

關閉 [複製鏈接]
原帖由 玉樹臨風 於 2006-10-2 09:30 PM 發表
好似有人話彩票怪實力有1轉中左右,未轉多數都唔夠打了。小心為上。

下...?
我1轉31 lv
同1個人組左隊打
唔洗5 min就屈死左佢:07:
ps. 我地係1個引住佢走1個打,勁快打到:06:
回復

叫d二轉打死佢la:21:
回復

未驚過啦:22: 最多咪唔打:26:
回復

我1轉29lv果陣係大草俾18定19號頭目1野打千幾,幾野俾佢打死左= =
回復

原帖由 鋒bstc 於 2006-10-3 04:37 PM 發表

下...?
我1轉31 lv
同1個人組左隊打
唔洗5 min就屈死左佢:07:
ps. 我地係1個引住佢走1個打,勁快打到:06:

你梗係組左狂徒用毒攻啦。打龍都係打1~3分鐘左右,打彩票怪都打5分鐘都唔算快啦。
P.S. 1轉31都接近1轉中啦。仲係要組人先打到啊,未轉既人咪實死。:00:
回復

原帖由 玉樹臨風 於 2006-10-9 12:21 PM 發表

你梗係組左狂徒用毒攻啦。打龍都係打1~3分鐘左右,打彩票怪都打5分鐘都唔算快啦。
P.S. 1轉31都接近1轉中啦。仲係要組人先打到啊,未轉既人咪實死。:00:

好似又係wor=-=
回復

好呀 gm 做得好 出多d 呢d 彩票怪 等d人掛唔到機升lv
回復

回復第 17 帖由 KIT 所發的帖子

哈哈, 講得好,我今日都串住左雲起一棟。話佢地出百鬼夜行都係為左唔想d高lv既人掛機,咁不如每逢game入面既夜晚就出怪,直到有玩家殺左d怪與及到左白晝先停止。咁我包無人掛到機啦。點知佢地答我係任務來既,但任務又會無獎勵就真係唔明解啦:22: :22:

回復

我1轉12lv 6000幾血都被佢打3下死= =
回復

明王可以一招ko:32:
回復