查看: 1245|回復: 11

[原創] 怎样得到英雄?

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
除了买英雄卡,还有什么办法拿到英雄?

有个任务可以拿到英雄,但要88四叶草。怎样能打到四叶草快点??

新人求救!!能答复就万声谢谢!!
呢個似乎應該係新手區問,同埋最近(9月26日)都有人問過又有人答了,自己去新手區睇下啦, 第2個回覆講解得好清楚了。至於四葉草當然係打怪隨機得到,或者係game入面收購啦。

http://www.tennyy.com/bbs/viewthread.php?tid=3238&extra=page%3D1

自己 c c 啦
回復

谢谢指点!在哪可买到英雄?需要多少钱呢?
回復

­唔同ser唔同價$.........:05:
我林ser賣野超貴:13:
回復

唔同英都唔同價錢...
回復

every hero different $$ :13:  4leaf hit wat mons oso will get it:22::40:
回復

大約160m~200M
回復

回復第 3 帖由 Xion123 所發的帖子

海鮮價黎架,去東京城睇下行情啦
回復

平ge唔使 100m都買到..
貴ge 6000m到掛..
回復

原帖由 calbee2006 於 2006/10/26 06:19 PM 發表
平ge唔使 100m都買到..
貴ge 6000m到掛..

但係自從有青銅石,我諗d 英會貴返d啦……冇英果d人可以賣青銅石,正價賣都有 24k ,賣到5粒都有100k啦,咪好易買英?
回復